2777
2789
اگه خانم خانه دار باشه بله وظیفشه که ۸۰-۹۰ درصد کارای‌خونه رو خودش بکنه. بالاخره هرکس یه وظایفی داره ...

من با این موافق نیستم و شاکرم پلن جوری چیدم قرار نباشه کار خونه رو انجام بدم 🙂

زندگی مشترک همه چیزش تقسیم شده هست حتی درامد و پولی که خرج میشه 

خب شما هم کار بیرون و کسب درآمد رو باهم شریک شدید هم کار خونه رو، ولی برای ما خانه دارها تقسیم وظایف ...

دقیقا منم با بخشی از درامدم قبض های خونه رو پرداخت میکنم و...

اما خب پول کمتری از همیرم برای خونه خرج میکنم 

در هر صورت من کار بیشتری برای خونه انجام میدم بچه رو بیشتر نگه میدارم و متاسفانه خیلی موفق نبودم برابری ایجاد کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم با بخشی از درامدم قبض های خونه رو پرداخت میکنم و... اما خب پول کمتری از همیرم برای ...

هر چقدر هم بخواید نمیشه برابری کامل ایجاد کرد ،مثلا نمیشه که یدونه بچه رو شما دنیا بیارید بعد دومی رو همسرتون دنیا بیاره و شیر بده🤣🤣والا من فکر میکنم خانوم های شاغل خیلی کار و استرس دارن نسبت به خانه دارها

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
هر چقدر هم بخواید نمیشه برابری کامل ایجاد کرد ،مثلا نمیشه که یدونه بچه رو شما دنیا بیارید بعد دومی ر ...

قطعا برابری رو کامل نمیشه ایجاد کرد ولی من نهایت تلاشمو کردم خب نسبت به هم سنام  خیلی جلو ام و حس میکنم اشنباه کردم که زباد تلاش کردم 

بچه دارم دانشجو ام کار دارم  دنبال مهاجرت هستم...

هزارتا کار که اگه یکساعت بیشتر بخوام استراحت کنم نمیشه🥲

اما هیچ وقت دوست نداشتم خانه دار باشم... فقط فرسودگی داره

قطعا برابری رو کامل نمیشه ایجاد کرد ولی من نهایت تلاشمو کردم خب نسبت به هم سنام  خیلی جلو ام و ...

موفق باشید، و آن شالله تلاشهاتون نتیجه میده حتما

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده