2777
2789

به پهلو بخواب دستتو بذار رو شکمت ببین چطوریه من شوهرم دستشو باید بذاره تا بچه تکون بخوره با دست خودم و بقیه تکون نمیخوره

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پهلو بخواب دستتو بذار رو شکمت ببین چطوریه من شوهرم دستشو باید بذاره تا بچه تکون بخوره با دست خودم ...

واقعا،به پهلو میخوابم ولی باز کم تکون میخوره،نگرانم میکنه

خسته ترینم
واقعا،به پهلو میخوابم ولی باز کم تکون میخوره،نگرانم میکنه

خوابیده حتما نگران نباش خودشو داره آماده میکنه بیاد میخوای یه سونو الان برو ببین چ میگن

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل
چه بچه ی بابایی😂😂 عزیزم شیرینی بخور 

آره خدایی منکه چیز شیرین میخورم بدنم سست میشه و ضعف میکنم جرات نمیکنم برم سمتش

شکلات خوردم فایده نداشت،استرس گرفتم

عزیزم استرس بیخودی ب بچت نده 

حتما خوابیده 

من الان ۱۹ هفتم هنوز بچم تکون نخورده دیروز سونو دادم میگفت بعضی وقتا عادیه ک بچه تکون نخوره ولی بیشتر از ی روز نشه 

خوابیده حتما نگران نباش خودشو داره آماده میکنه بیاد میخوای یه سونو الان برو ببین چ میگن

انقد هی رفتم سونو،دیگه شوهرم غر میزنه میگه تو زیادی حساسی الانم جرات نمیکنم بگم حرکت نمیکنه،عجب گیری کردم

خسته ترینم
عزیزم استرس بیخودی ب بچت نده  حتما خوابیده  من الان ۱۹ هفتم هنوز بچم تکون نخورده دیروز س ...

تکون نمیخوره حالم خیلی بد میشه این شوهرمم هی غر میزنه جرات نمیکنم بگم تکون نمیخوره

خسته ترینم
انقد هی رفتم سونو،دیگه شوهرم غر میزنه میگه تو زیادی حساسی الانم جرات نمیکنم بگم حرکت نمیکنه،عجب گیری ...

چی بخوری تکوناش زیاد میشه؟ 

آخه الان حساسه خدایی نکرده بند ناف دور گردنش نباشه ولی بازم میخوای صبر کن امیدت به خدا باشه نترس

چی بخوری تکوناش زیاد میشه؟  آخه الان حساسه خدایی نکرده بند ناف دور گردنش نباشه ولی بازم میخوای ...

این شوهر زبون نفهممو چی کار کنم هی غر میزنه میگه هیچی نیست درد خودم کم اینم هی میگه تو استرسی هستی 

خسته ترینم
این شوهر زبون نفهممو چی کار کنم هی غر میزنه میگه هیچی نیست درد خودم کم اینم هی میگه تو استرسی هستی&n ...

ولش کن پس هرچی شد مقصر اونه ولی ایشالله که هیچی نمیشه نترس یه آیت الکرسی بخون دو سه هفته دیگه بیشتر نمونده

ولش کن پس هرچی شد مقصر اونه ولی ایشالله که هیچی نمیشه نترس یه آیت الکرسی بخون دو سه هفته دیگه بیشتر ...

الان برای زایمان دکترم میگه من ۲ تومن جدا از بیمارستان میگیرم از الان استرس گرفته که چه جوری به این شوهرم بگم،بنظرت از الان بگم یا بزارم همون روز؟

خسته ترینم