mobinamohammadiesfah مدیر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 574 عنوان بچه ها یه چیز عجییب🥵 | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 57 پست در اتاقمون قفله هردو کلیدش هم از داخل اتاق توی درهو پنجره هم بستستکسی اونجا نیسداخل اتاق خالیهمیشه همچین چیزی؟😟 1401/01/28 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیس_فنری_ عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 850 هنوز شوهرم مسخرم میکنه ،مثلا وقتی بیرونم زنگ نمیزنه میگه زود بیا لیوان داره راه میره😂 خدا نکشتت مردم از خنده😂😂😂خدا حفظتون کنه برا هم حال ندارم.
mobinamohammadiesfah مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 574 خب میدونم مگه نمیگی در بسته ست؟ پنجره رو از کجا میبینی که بسته ست؟ چون هلش میدم باز نمیشه😐
مجیک۲۳ عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 8225 خدا نکشتت مردم از خنده😂😂😂خدا حفظتون کنه برا هم 😂😂😂، مرسی عزیزم
بارون_دم_صبح عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 6389 چون هلش میدم باز نمیشه😐 پنجره رو از کجا هل میدی😐😐😐الان من سوالم اینه که "پنجره" رو چجوری دیدی و یا هل میدی و فهمیدی بسته ست؟
پرستش_86 عضویت: 1389/02/05 تعداد پست: 1769 اگه کلید داخل قفل در باشه بعضی وقتا در محکم بسته بشه کلید میچرخه و در بسته میشه برای من اتفاق افتاده ماجرا ی جن نیست نترسین سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 ببین مشابه این قضیه واسه من اتفاق افتاد چند روز پیش ،خلاصه بگم دخترم داشت مشق مینوشت که یه هو ماژیک ... خیلیا بی باورن اما من باور دارم. صدرصد خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
mobinamohammadiesfah مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 574 پنجره رو از کجا هل میدی😐😐😐 الان من سوالم اینه که "پنجره" رو چجوری دیدی و یا هل میدی و فهمی ... این اتاق ته حیاط به عنوان انباری ساخته شد و بعد به اتاق تبدیل شدحالا در و پنجره ی این اتاق در یک راستا جلوی اتاق قرار دارندو بنده توانایی هل دادن پنجره از بیرون اتاق را دارم😭
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 خب میدونم مگه نمیگی در بسته ست؟ پنجره رو از کجا میبینی که بسته ست؟ چه سوالیه خوب حتمن پنجره تو اتاقشه وا، خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
mobinamohammadiesfah مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 574 اگه کلید داخل قفل در باشه بعضی وقتا در محکم بسته بشه کلید میچرخه و در بسته میشه برای من اتفاق افتاده ... عه واقن؟باز یکی پیدا شد امید به زندگی در این خونه رو داد
aazhra عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 3924 این اتاق ته حیاط به عنوان انباری ساخته شد و بعد به اتاق تبدیل شد حالا در و پنجره ی این اتاق در ی ... عزیزم زنگ بزن کمکت کنن خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
mobinamohammadiesfah مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 574 عزیزم زنگ بزن کمکت کنن بابام الان میاد درستش میکنه