2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااااای تا اون موقع میترکم😂

حدود یک ماه اینجوری هستی بعد خوب.میشی بنظر من تحمل کن چون چیزایی که نفخ و از بین میبرن میتونه خطرناک باشه مثل ۴زیره که سقط میاره

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
چرا اینقدر نفخش شدیده کلا شکمم رو جلو آورذه

حاالا من چون پریودم نامنظمه نزدیک هفت هفته بودم فهمیدم باردارم اون اوایل قبل اینکه بفهمم باردارم اینقدر نفخ داشتم فکر می کردم بیماری گوارشی پیدا کردم 😁

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
حاالا من چون پریودم نامنظمه نزدیک هفت هفته بودم فهمیدم باردارم اون اوایل قبل اینکه بفهمم باردارم این ...

منم از رو نفخ شدیدم شک کردم وگرنه دگره هام نامنظم و بعد چهار سال اقدام

نفخ خودش یه پا بی بی چکه😅

منم از رو نفخ شدیدم شک کردم وگرنه دگره هام نامنظم و بعد چهار سال اقدام نفخ خودش یه پا بی بی چکه😅

ان شاالله که بسلامتی و خوشی بگذرونی این دوران رو منم بعد از هشت سال خدا بهم دادش😁

راستی تا جایی که می تونی مصرف چای رو کم هم بخاطر طبعش هم بخاطر کافئینش

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
ان شاالله که بسلامتی و خوشی بگذرونی این دوران رو منم بعد از هشت سال خدا بهم دادش😁 راستی تا جایی که ...

ایشالا بسلامتی

واسخ من بیشتر معجزه بود چون چندتا دکتر رفتم گفتن فقط باید آی وی اف کنی

یهو نی نی خودش اومد

چشم کمش میکنم یا نهایتا بهش کمی گلاب میزنم

ایشالا بسلامتی واسخ من بیشتر معجزه بود چون چندتا دکتر رفتم گفتن فقط باید آی وی اف کنی یهو نی نی خو ...

برای منم تنها راه آی وی اف بود من و همسرمم چون خیلی دلمون با این کار نبود کلا دیگه بیخیال بچه شدیم بعد چهار سال که کلا درمان رو ول کرده بودیم یهو افتاد تو دامنمون 😁

برای منم تنها راه آی وی اف بود من و همسرمم چون خیلی دلمون با این کار نبود کلا دیگه بیخیال بچه شدیم ب ...

چقدر شبیه هم سرنوشتمون💐💐💐منم کلا نسبت به آی وی اف مقاومت کردم

بقیه ماهها حواسم به تاریخهام بود

این یری کلا شلوغ لودم بخاطر عید و.. دیدمش نی نی ناخونده اومده

امروزم رفتم سونو، یاک بارداریش رو دیدن و تقریبا باورمون شد که هست

عوارض نداره... گرم نیست خطرناک باشه؟ 

بازم بپرس عزيزم

ميگم منم ماهاي اخر بچه برزگ ميشه ب معده فشار مياره أسيد معده ميزنه بالا

من ك اونموقع ميخوردم

ان شالله ك ب سلامتي ني نيه نازتو بغل كني 

چقدر شبیه هم سرنوشتمون💐💐💐منم کلا نسبت به آی وی اف مقاومت کردم بقیه ماهها حواسم به تاریخهام بود ...

واللا من با اینکه مرحله اول غربالگری رو هم رد کردم بعضی وقتا میگم نکنه الکی باشه😁 

ان شاالله که بسلامتی و دلخوش بغلش کنی.