2789
عنوان

شکاکه؟

331 بازدید | 34 پست

هردومون شاغلیم من و رلم 

از سرکار ک میام با تاکسی خطی میام ۲تا کورس تا برسم خونه اونم میدونه بهم میگه چرا انقد طول کشید تا برسی مگه چند زدی بیرون از محل کارت مگه خیابونا شلوغ بود

یا حتی وقتی ک خودش میرسونتم خونه میگه رفتی تو اتاقت بهم بزنگ بگو رسیدم حالا دیده رفتم از در خونه داخل بازم میگه رفتی داخل بزنگ بهم بگو یا میگه از سر کار میزنی بیرون بگو رفتم بعد ک رسیدی خونه بازم بگو رسیدم حتما هم باید بزنگم بگم رسیدم پیامو قبول نمیکنه..میگه نگرانت میشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من شوهر شکاک داشتم جدا شدم. دیگه چه خصوصیاتی داره؟ البته اون ک من داشتن اعجوبه بود اختلال شدید پارانوئید. هیچکی بهتر از خودت نمی‌فهمه ی درصد حس میکنی مریضه برو فقط برو فقط بووووووووو و. یعنی آدم زن معتاد ب شیشه بشه ولی زن شکاک نشه... 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

این آدم فقط پیرت میکنه همین

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من شوهر شکاک داشتم جدا شدم. دیگه چه خصوصیاتی داره؟ البته اون ک من داشتن اعجوبه بود اختلال شدید پاران ...

یبار بهش پیام دادم گفتم اسنپ گرفتم برم سرکار گفت رسیدی بهم بگو منم وقت نکردم بهش بگم ۶بار زنگید ج نتونستم بدم پیام داده ب دوستم ک همکارمم هست گفته کی میری سرکار مریم جوابمو نمیده بااسنپ رفته ج نمیده بعد ک بهش زنگیدم عصبانی بود گفت داشتم میومدم محل کارت خیلی عصبانی بود تا چندساعت باهام حرف نمیزد بعدش اتمام حجت کرد ک دگ تکرار نمیکنم این موضوع خیلیییی مهمه واسم دوس ندارم اصلا ازت بیخبر باشم باید بهم بگی رفت و امدتو

اجازه میده با دوستات بری بیرون یا بیان پیشت؟یا به اینم گیر میده

اره ولی میپرسه کدوم دوستت یا میگه با فلانی دختر خوبی نیس نگرد یا بادوستم رفتم کافه گفت رسیدی کافه عکس بگیر بهم بده دلم تنگ شده ..یا میگه هرجا خواستی بری بخصوص واسه کار باید باهم بریم