محتاجم ب دعا عزیزم برات دعا کردم امام حسین نگاه ب دلت کنه انشالله
همچنین شما 🙏
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
۱۴ برات فرستادم دعا کن منم بچه دار بشم ۴ ساله منتظرم
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
برات دعا کردم عزیزم صلوات ام برا دخترت فرستادم ی آیت الکرسی ام براش می خونم. انشالله ب حق این ماه عزیز خدا دلتونو شاد کنه امام حسین حاجتتو بده بیای بهم بگی دخترت خوب شده .
۱۴ برات فرستادم دعا کن منم بچه دار بشم ۴ ساله منتظرم
سلام عزیزم دعات کردم انشالله ب حق این ماه عزیز ی بچه سالم گیرت بیاد . انشالله فاطمه زهرا و امام حسین کمکت کنن گره از کارت باز بشه سال بعد این موقع با بچت حرم باشی ب حق امام حسین الهی امین