2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات صلوات فرستادم گلم 💐🙏شماهم دعا کنید به اون چیزی که میخوام به بهترین شکل برسم ❤️💐🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
محتاجم ب دعا عزیزم برات دعا کردم امام حسین نگاه ب دلت کنه انشالله

همچنین شما 🙏

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

دعا  کردم  میشه  شماهم دعام کنی  ماه آینده  در بهترین  شرایط  به ...

سلام عزیزم حتما برات دعا کردم انشالله از ته دل شاد بشی و بهترینا برات رقم بخوره.  دعای امام حسین بدرقه راهت

۱۴ برات فرستادم دعا کن منم بچه دار بشم ۴ ساله منتظرم

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
برات صلوات فرستادم گلم 💐🙏شماهم دعا کنید به اون چیزی که میخوام به بهترین شکل برسم ❤️💐🙏

سلام عزیزم ممنونم برات دعا کردم انشالله حاجت روا بشی ب حق این ماه عزیز

فرستادم عزیزم الهی خدا بهترین ها رو بهت بده.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
۱۰ تا فرستادم به امضام دعا کنید 

برات دعا کردم عزیزم صلوات ام برا دخترت فرستادم ی آیت الکرسی ام براش می خونم. انشالله ب حق این ماه عزیز خدا دلتونو شاد کنه امام حسین حاجتتو بده بیای بهم بگی دخترت خوب شده .

۱۴ برات فرستادم دعا کن منم بچه دار بشم ۴ ساله منتظرم

سلام عزیزم دعات کردم انشالله ب حق این ماه عزیز ی بچه سالم گیرت بیاد . انشالله فاطمه زهرا و امام حسین کمکت کنن گره از کارت باز بشه سال بعد این موقع با بچت حرم باشی ب حق امام حسین الهی امین