2777
2789
عنوان

خواستگار دختر خالم خوبه یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالت چند سالشه شرایطش چیه

دختر خالم از خواستگارش یک سال بزرگتره و زمان دانشجویی شون نوی مقطع لیسانس با هم هم کلاسی بودند . الان هم دختر خالم توی آزمایشگاه یک شرکت مشغول کاره .

واقعا نمیشه نظر داد فقط واسم سواله که چرا دختر خاله تون اینقدر براتون مهمه ؟ مگر این که خودتون باش ...

خب خودش یا هر کس دیگه مهم اینه که اینجا نظر خواسته ازما . دیگه چکار داریم خودشه یا کس دیگه ای ؟

اگر خدا بخواد کاربری پنجممه. تا من باشم اضافه حرف نزنم .😅😪😐
خب خودش یا هر کس دیگه مهم اینه که اینجا نظر خواسته ازما . دیگه چکار داریم خودشه یا کس دیگه ای ؟

حالا شما چرا ناراحت میشی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نمیدونم وقتی از لحاظ مالی هنوز اون قدر اوکی نیست با چه اعتماد به نفسی میان خواستگاری🙄

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
دختر خالم از خواستگارش یک سال بزرگتره و زمان دانشجویی شون نوی مقطع لیسانس با هم هم کلاسی بودند . الا ...

پس یه جورایی عاشق دختر خالت شده؟ بنظرم بد نیست دربارش فکر کنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
پس یه جورایی عاشق دختر خالت شده؟ بنظرم بد نیست دربارش فکر کنه

بله چند ساله که به دختر خالم علاقه داره حتی توی زمان دانشجویی هم ازش خواستگاری کرده بود اما اون موقع بهش جواب منفی داده بود و الان بعد از ۵ سال دوباره اومده خواستگاریش .

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792