2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا حاجت که زیاده ولی نمیخوام به زور حاجتمو از خدا بگیرم دعا میکنم اگه به صلاحم بود ، اتفاق بیوفته ...

اشکال نداره عزیزم به ماهم نگفتن از اینترنت یاد گرفتم

الانکه یاد گرفتی دیر نیست

توی قنوت نمازت واسع منم دعا کن خدا بهم نی نی بده

ممنون شما حاجت گرفتی؟

برای سالها پیش هست میخوندم چه اون وقت که نماز شب میخوندم و قران ختم میکردم چه الان که نماز نمیخونم کاری اگر قرار باشه بشه میشه اگرم قرار نباشه بشه نمیشه هیچ معجزه ماورایی حداقل من توی زندگیم ندیدم تنها معجزه زندگیم خودم و تلاشم بودم و بس

برای سالها پیش هست میخوندم چه اون وقت که نماز شب میخوندم و قران ختم میکردم چه الان که نماز نمیخونم ک ...

اینجوری نگو حتی اگر ی درصدم بنده خدا بخاد بخونه با حرف شما منصرف میشه !

اشکال نداره عزیزم به ماهم نگفتن از اینترنت یاد گرفتم الانکه یاد گرفتی دیر نیست توی قنوت نمازت واسع ...

من بیست سالمه خواستگارای خوبی رو از دست دادم . از خدا دور بودم حس میکنم اگه زودتر بهم میگفتن خیلی جلوتر بودم و موفق تر 

چشم ان شاءالله یه نی نی سالم و صالح و با خیر و عاقل نصیبتون بشه

اره واقعا ارامش میده مطمن باش هرجا هرجا ک قرار باشه خدا برات جبران میکنه شک نکن 

معجزاتش اینقدر دیدم توی اطرافیانم که ایمان دارم خدا بیشتر توجه میکنه بهم و دستمو میگیره

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز