2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغات رو از چند ساعت قبل با نمک، کنی فلفل، کمی پودر زنجبیل و کنی پودر دارچین مزه دار کن، پیاز رو خیلی ریز خورد کن و در ظرف مورد نظرت لابه لای مرغ هات بریز چند تکه کره هم روی مرغ ها قرار بده، یک لیوان آب پرتقال به مواد اضافه کن، زیر گاز رو با شعله ملایم روشن کن وقتی مرغ ها در آب پرتقال به جوش رسید زعفران دم کرده به مواد اضافه کن، که هم عطر خوبی داره و هم رنگش خیلی خوب میشه بعد در ظرف رو بگذار تا مرغ ها با شعله ملایم بپزند. اگر آب پرتقال شیرین بود کنی آب لیموی تازه بهش اضافه کن. تو این روش مرغ خوب میپزه و خیلی هم آب اطرافش نداره و آب پرتقال و زعفران هم مثل یهذسس خوشمزه درمیاد، مرغ ها رو تو دیس بچین و اطرافش رو با جعفری تازه، برش های لیمو، برش فلفل دلمه ای و در صورت تمایل چندنا چیپس تزیین کن من همیشه اینجوری درست میکنم و همه تعریف کردن
من خورشت هم اینجوری درست میکنم اول پیاز و با مرغ و زردچوبه حسابی تفت میدم بعد ادویه ها رو میزنم و رب گوجه وقتی با اینا حسابی تفت خورد گوجه رنده شده میزنم و باز تفتش میدم تا گوجه ها هم سرخ شن و بعد آب اضافه میکنم وقتی آبش جوش اومد سیب زمینی و لوبیای پخته یا لپه پخته رو اضافه میکنم و میزارم همه مواد بپزن،در آخر هم یه حبه سیر له شده و کمی آبلیمو میریزم که خیلی خوشمزه ش میکنه
الهم صل علی محمد و آل محمد
اگر رژیمی بود به جای کره از کنی روغن کنجد یا زیتون استفاده کن درذضمت من مرغ رو اصلا سرخ نمیکنم و میذلرمدبا پختن کمی برشته بشه البته زمان زیاد برای پخت مرغ و همچنین آب زیاد مرغ رو متلاشی میکنه
فرسین جان خورشت بادمجون هم با مرغ عالیه انقد که بامرغ خوشمزست با گوشت مزه نمیده چاشنی اصلیشم ابغوره و دارچینه
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
2790
2778
2791
2779
2792