2777
2789
عنوان

میشه بیاین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست

به نظرم خانوادت بد تو رو نمیخوان حتما چیزی میدونن که میگن اونا بیشتر از تو تجربه دارن

از طرف دیگه ول کردن کسی که دوسش داری هم سخته 

ولی من اگه بودم خانوادمو انتخاب میکردم 

با مشاور صحبت کن اگه میتونی به راهنمایی های اینجا توجه نکن

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
دوست داره؟ خانوادش موافقن؟  ببین اگر خودش و خانوادش با این قضیه ک با ازدواج تو و اون دیگ پدر و ...

نه خانوادش خیلی خانواده‌ خوبین خیلی هوامون دارن و این چند سال با بی احترامی خانوادم خیلی برای درست شدن کار ما تلاش کردن و اومدن 

میشه واسه حل مشکلم صلوات مهمونم کنی دوست خوبم،حرف مردم هه  اینا به هوای بارونی میگن خراب...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خانوادش خیلی خانواده‌ خوبین خیلی هوامون دارن و این چند سال با بی احترامی خانوادم خیلی برای درست ش ...

میتونی دووم بیاریو ولشون کنی؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

به نظرم خانوادت بد تو رو نمیخوان حتما چیزی میدونن که میگن اونا بیشتر از تو تجربه دارن از طرف دیگه و ...

باهام لج کردن 

خیلی تحقیرم کردن 

همه راه ها رو رفتم 

میشه واسه حل مشکلم صلوات مهمونم کنی دوست خوبم،حرف مردم هه  اینا به هوای بارونی میگن خراب...
میتونی دووم بیاریو ولشون کنی؟

خیلیییییییییییییی سختمه بین خانوادم و بین اون انتخاب کنم 

یعنی خانوادم حتی بعدا هم خوب نمیشن 😔ممانم امشب نفرینش کرد 

باهام لج کردن  خیلی تحقیرم کردن  همه راه ها رو رفتم

عزیزم تا میتونین تلاش کنین 

ولی اگه میگن نه حتما دلیلی داره 

اگه دوست داری رمان بامداد خمار رو بخون 

شاید کمکت کنه

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔