2777
2789

تا زمانی که در خدمتش بودم خوب بود ولی از وقتی بچه دارشدم براش ایجاد مزاحمت میکنیم بد شده 😑مدام از قد و هیکلم  تربیت بچه هام ضعیف شدن شوهرم و خیلی کارای دیگه ازم ایراد میگیره منم لال هستم ج نمیتونم بدم خبلی دویت دارم مثلا اونا رک جواب بدم ولی نمیتونم

بد بد بد چشم نداره منو کنار شوهرم ببینه. واسه خواستگاریم هم نیومدن بعد۵سال اومدن اونم چون بچم به‌ ...

بازم برابچتون اومدن مال من بعد۴سال ازازدواجمون الان دخترم ۵ماهشه هنوزندیدش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عیب ندارد توام حسابش نکن

من دوست داشتم شوهرم خانواده داشته باشه منم تنوع دوست دارم نه همش برم خونه پدرخودم اماخودشون اینطوری راحتربودن ولی بعد۴سال یه تصمیم مهم گرفتم که حالاکه اینجور خاستن منم نزارم بچم اوناروبشناسه چون خیلی الان به دختر۵ماهه من بی احترامی کردن 

از کدوم کاراش بگم 

از همون شب عقد. ستور دداد حق ندارید پیش هم بخوابید

بعد عقد که رفتم خونشون 2 ساعت رفتم تو اتاق خوابشون  اومد محکم به در کوبید گفت مگه رفتی تو اتاق حجله که بیرون نمیای پاشو بیا بیرون 

به پسرش گفت حق نداری جشن بگیری 

به پسرش گفت حق نداری  با زنت 2 تایی برید مسافرت 

تمام خرج خونه را از پسرش میگیره  به منکه میرسه میگه نباید خرج کنی. هر چی خاستی به بابات بگو برات بخره 

پسرش هم فوق العاده  بچه نه نه جوری که اگه گفتم  مامانت. میخاد بلند شه دهن منا پر خون کنه 

میگه کسی حق نداره از گل کوچکتر به مامانم و خواهرام بگه 

یه صلوات بفرستید برای همهی اموات و سلامتی آقا امام زمان