2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست

خلاصه تصمیم میگرن برن خواستگاری یکی از اقوام دور پسره که طبق معمول اونا هم جواب منفی میدن تقریبا یک سال میشد که خانواده میرفتند خواستگاری و جواب منفی میگرفتند 

وقتی که همین اقوام دورشون گفتند جوابشون منفیه دختره میره دایرکت پسره داخل اینستا و میگه این فقط نظر خانوادمه و نظر خودم من مثبته 

خلاصه این پیام میشه استارت دوستی این دوتا 

دختره و پسر خیلی بهم علاقه داشتند خانواده دختره از رابطه این دوتا خبر نداشتن ولی همه افراد خانواده پسره اینو میدونستد

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره هی به خانوادش اصرار میکرد که باید بازم بریم خواستگاری برای بار دوم هم رفتن ولی پدر دختره گفت نه و یکبار دیگه هم خاله پسره که هم دوست خانوادگی خانواده دختره بودن رفتن خواستگاری اول موافقت کردن ولی بعد گفتن نه

دختره به خاله پسره پیام میداد که تو رو خدا مراقب عشقم باشید پسره هر روز میرفت خونه خالش و میگفت یه کاری کنید ما بهم برسیم ولی پدر پسره لج کرده بود و گفته بود من دیگ خودم رو کوچیک نمیکنم و خواستگاری نمیام خلاصه بعد از اصرار همههههههههههه رفتند خواستگاری و به اصرار دختر جواب مثبت دادند 

ولی پسره خیلی بد شانس بود و سر قواله به توافق نرسیدند دوباره روز از نو روزی از نو 

سوم فروردین ماه ۱۳۹۹ رفتند دوباره برای قواله و همه چیز درست شد قرار شد که همون شب عقدشون کنند پسره عاقد رو دیده بود و قرار گذاشته بود خانوادش هم رفته بودند سفره عقد انداختند خونه عروس خانواده عروس میخواستند که یه صیغه سه ماهه بین اینا خونده بشه تا بعد اگه تونستند با هم زندگی کنند عقد کنند ولی عاقد قبول نکرد و گفت همچین چیزی امکان ندارع همون شب عقدشون کردند عقد دائم ....

ناگفته نماند که اون شب که قواله نشده بود پسره گفت رفتم اینقدر پیش عروس و مادرش داد زدم که فکر نکنم دیگه این ازدواج سر بگیره ولی روز اول عید رفت گل خرید و ازشون معذرت خواهی کرد

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

تا اینجا نظری ندارید؟ 

شما جای دختره بودید چیکار میکردید؟

همه چیز خوب بود خوب که نه عالی بود اولین عروسی بود که وارد خانواده پسره میشه ( چون پسرع دایی هم نداشت از طرف خاله هاش هم تک عروس محسوب میشد) مادرشوهرش که دیگه براش سنگ تموم می ذاشت و حتی وقتی میدید عروسش صبحانه نون و پنیر نمیخوره رفت یه عالمه کیک و بیسکوئیت و اینا خرید هرچند نه پسره نه خواهرش هیچکدوم به این تنقلات علاقه نداشتند خواهر شوهر مهربون تر و ساده تر و بهتر از خواهر پسره وجود نداشت 

حتی میتونم بگم خاله ها و دختر خاله های پسره هم براش سنگ تموم گذاشتند دختر خاله پسره همیشه می‌رفت کنار عروسه مینشست و باهاش صحبت میکرد که نکنه خدایی نکرده احساس تنهایی کنه 

بلاخره تک عروس بود و همه بیش از اندازه احترام بهش میزاشتند 

ولی  من هرچقدر از خوبی های مادرشوهرش و پدرشوهرش بگم کم گفتم ینی هرچی پدر شوهره ( شغلش کار روی ماشین سنگینه) بره سرکار به دختر خودش پول میداد دوبرابر اون پول رو به عروسش میداد یا مادر شوهر هر روز به عروس زنگ میزد و حالش رو میپرسید یا یه تولدی براش گرفتن که همه حسرتش رو میخوردن افطاری براش بردن مهمونی عروس کردن

خب خانواده عروس هم شیرینی پش پاعقدی اوردن که دهن همه باز موند یا برای جشن ماهگردشون یه جشن باحال گرفتن براشون

خلاصه همه حسرت میخوردن که کاش جای اون دختره بودن مخصوصا دخترای فامیل

ورق برگشت  یهو دعوایی شد که اینقدر پیچیده شد نفهمیدیم کی مقصره کی بی گناه 

شما قضاوت کنید:)

مادر دختره به پسره گفت چرا تو مراسم با خالت رقصیدی اما با من نرقصیدی 

دختره گف چرا دفتر حساب کتاباتو نمیدی به من که من دخل و خرجت دستم باشع 

گفتند که یکی میگه پسره رو با به دختر دیگ دیدند 

خانواده پسره گفتند ثابت کنید ولی هر روز از کنار دروغ های خانواده دختره به دروغ دیگ میزد بیرون  چون اواین دعواشون بود خانواده پسره هی گفتند ما اشتباه کردیم ببخشید و از این حرفا 

خانواده پسره با دختره شدند مثل روز اول انگار نه انگار که اینهمه اتفاق افتاده 

دختره و پسره هم که انگار دنبال کوچک ترین خطایی از طرف مقابل بودند برای شروع به دعوای دیگه 

به نظرتون این زندگی دوباره زندگی میشه این عشق دوباره اون عشق اول میشه؟

دوستان من زحمت میکشم تایپ میکنم ممنون میشم چیزی بگید😐😂

یک هفته با هم خوب بودند دوباره دعوا کردند البته از قدیم میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنند

این دعوا جدی تر بود و با قبلیا فرق داشت دختره مهریشو گذاشته بود اجرا این همون دختری بود که شب عقد اروم در گوش پسره گفت فردا بدون اینکه کسی بفهمه میریم مهریمو میبخشم ک بفهمی به خاطر خودت کنارتم 

تصمیم بر این بود که جدابشن ولی پسره و دختره هر یه روز یه سازی می‌زدند یه روز همو میخواستند یه روز نمیخواستند جالب داستان اینجاست که هرکاری پسره میکرد باید دختره هم انجام میداد یعنی گولی جا گولی  مثلا پدر پسره گفته بود خاله دختره حق ندارع تو زندگی لینا دخالت کنه دختره به پسره هم گفته بود تو هم به خالت بگو دخالت نکنه هرچند خاله پسره هیچ چیز نمی گفت 

هیچکس نمی خواد دخالت کنه داخل زندگیه اینا چون میترسه فرداش حرف براش در بیارن 

پسره خودشو سرزنش میکنه بابت این ازدواج اشتباه که اخرش معلوم نیست چی میشه 

پسره به همه میگه من برای بدست اوردن این تجربه همه جوونیم رفت ولی شما درس عبرت بگیرید 

دلم برای مامان پسره خیلی میسوزه همچین افرادی خیلی کم پیدا میشن به همین ساده ای و مهربونی 

تنها نصیحتم به دختر پسرای مجرد اینه که برای انجام دادن هرکاری اول یاد خداروفراموش نکنید (دختر و پسر فراموش کردن زندگیشون این شد)

دوم صبر داشته باشید 

سوم به حرف بزرگترها گوش کنید اوناحرفی رو بدون تجربه نمیزنند و زندگیشون را برای بدست اوردن این تجربه فدا کردن

و اخرین سخنم اینه که دعا کنید دعا کنید همه چیز درست بشه شاید با طلاق شاید با خوب شدن رابطه دختر و پسره دعا کنید هرچی صلاحه اتفاق بیفته الان سه ساله این اتفاق افتاده و خانواده پسره از ته دل نخندیدن 😭😞

ممنونم که وقت گذاشتید و خوندید🙏😞❤️