2777
2789
اره

نمیدونم انقد هول شدم نمیدونم چیکار کنم گفت دو روز دیگه باز بزنم ببینم چی میشه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حامله بودی بازم؟؟؟؟؟؟

اره دیگه 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
یعنی منم استرس دارم این ماه عادتم مثل قبلا نبود درحد لک اونم ۴روز خیلی کم روزی چند لک...از ترسم بی ب ...

من پسرم همین جوری باردار شدم 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
من پسرم همین جوری باردار شدم 

اخه من ۴سال آمپول جلوگیری زدم.این ماه ۱۰ماهی هست دیگه تزریق نکردم از همون ماه اول هم عادت شدم منظم...اما حجمش کم زیاد میشد....الآنم نمیدونم این بابت اونه یا ن...

این یه سوپرایزه از طرف خدا برای تو 😍

فقط میتونم بگم خوش به حالت😇

تو رو خدا ناشکری نکنی ها... خیلیا منتظر همچین لحظه ای هستن... از جمله خود من🥺

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »