2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای واااای🤢🤢🤢🤢🤢

غلام نصاب کی یادشه؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
این دیگه سم نیست اسید نیست سیاه نورههههههه😂😂😂😂😂

😂

عضویتشم قدیمی بود 

تازه میخورد از شیرش میگفت تو مایه های اب قنده😐میخواست بدونه گناهه یا نه🤦🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
قضیه وحید چیه؟

یارو یه پسره اسمش وحید بود نامزدش خواست امتحانش کنه از یه شهر جنوبی بودن جفتشون دختره میگه بیا تهران الکی اونم پامیشه میاد آخرش دختره الکی بهش میگه ازت خوشم نیومد پسره خیلی ح**ری بود 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
چجوری خم میشد؟ مگه میشه ؟ 

نمیدونم والا چندنفر امتحان کردن گفتن نمیشه اصرار داشت که من میتونم😂

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰