2777
2789
میشه از هر رشته ای رفت

آره.. ولی سر رشتش که اصلیه انسانیه 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂بخدا تازه یکیشون با سن 50سالگیش رفته بود دانش آموز 17سالشو فریب داده بود واسه همین از هر چی معلم ...

منم میخاستم کنکور بدم برای همین حقوق دانشجویی  بیشتر پشیمون شدم

الان میخام کاری ک دوس دارم بکنم

من آموزش ابتدایی علوم تربیتی مدیریت ولی خودم ارشد عمران دارم🤣🤣🤣 نمیدونمم چرااا پس نپرس😂😂😂

معلم غیرانتفاعی هستین؟درسته

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
آره مرتیکه زنشو طلاق داد بچه هاش آواره شدن، دختر بیچاره آخرشم نموند با پیرمرد نتونست سر کنه جدا شد😐

😟😟😟 نه توروخدا چراااااااااا میموند دیگه😐

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
آره مرتیکه زنشو طلاق داد بچه هاش آواره شدن، دختر بیچاره آخرشم نموند با پیرمرد نتونست سر کنه جدا شد😐

حالا اون دخترو ببینا آخه فریبشونم آدمیزادی نیست که 

17 و50 آخه😐😐😐

حالا من در جایگاهی نیستم کسی رو قضاوت کنم ولی اینها خیلی ادعای فرهنگ شون میشه یکی تحصیلاتش دیپلم باش ...

دور ازجون من خواهر😐😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز