2777
2789
عنوان

جذب ژل لب😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 9043 بازدید | 29 پست
من خیلی دوستدارم بزنم ولی لبام خیلی کوچولو گرده کلن عرضش کم میترسم بدبش

آبجی این نصیحتو از من داشته باش اول اینکه تحقیق کن جایی بزن ک مدل دلخاهت دراره و دوم اینکه اگ متاهلی حتما با مشورت همسرت و اگ مجردی با مشورت خونوادت اینکارو بکن من سرخود و عجله ای با اینکه میدونسم مخالفن انجام دادن و چند روزه زندگی برام جهنمه و از لبم هیچ  لذتی نمیبرم با اینکه آرزوی همچین لبی داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی این نصیحتو از من داشته باش اول اینکه تحقیق کن جایی بزن ک مدل دلخاهت دراره و دوم اینکه اگ متاهلی ...

منم همه نارازی هستن😪 انشالله خانوادت کناربیان وفرم لبات اونی بش ک میخاستی

وای آبجی خدا از دهنت بشنوه اگه بدونی چ گرفتاری رو دارم تحمل میکنم همش ماساژ همش گرما میدم بلکه تاثیر ...

نترس اولس ورمه اما اگه بعد دیدی کوچیک نمیشه راحت با سشوار و چای داغ خوردن آب میشه. اما اگه خوشگله حیفه نزار آب بشه. عادت میکنی، هر تغییری اولش آدمو میترسونه .

نترس اولس ورمه اما اگه بعد دیدی کوچیک نمیشه راحت با سشوار و چای داغ خوردن آب میشه. اما اگه خوشگله حی ...

جدی میگی 😭😭😭با سشوار و چایی میشع حدشو کم کرد؟ من همش دارم چایی داغ میخوزم😭😭میخواس عکسشو بزارم برات؟

چقدر خوب که نتیجه رو گفتید 

اخه خب درک میکنم چون خودمم اون دوران خیلی سختو گذروندم 

البته الان بازم مبخوام برم بزنم ولی این دفعه ی مارک ریز مولکول انتخاب میکنم ک خیلی طبیعی بشع