پریااای مدیر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6994 عنوان کیا مث من خوابشون بهم ریخته | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 18 پست من از عید خوابم مرتب شده بود شبا ساعت ۱۲ یا یک میخوابیدم صبح زود بیدار میشدم شب اولی که روزه گرفتم ریر خوابیدم نزدیک بود خونه رو به آتیش بکشم اینقد خوابم میومد الان از دیشب فقط یک ساعت خوابیدم عین خیالمم نیست دوباره خوابم بهم ریخت😭 1401/01/25 | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elsaa2 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2747 وای خواب که نگو ساختمون بغلیمونو دارن میسازن از ساعت ۸دارن گودبرداری میکنن شوهرم بیچارم امروز میخاست استراحت کنه باکلی ناسزا پاشد رفت الان یعنی انگار ساختمونو یکی گرفته میلرزونه میگم الانه که خراب شه
پریااای مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6994 وای خواب که نگو ساختمون بغلیمونو دارن میسازن از ساعت ۸دارن گودبرداری میکنن شوهرم بیچارم امروز میخاست ... میدونم چی میگی همسایه پایینی ما دوماه بکوب تعمیرات داشتن از اول صبح شروع میکردن تا شب خیلی زجر آوره
elsaa2 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2747 میدونم چی میگی همسایه پایینی ما دوماه بکوب تعمیرات داشتن از اول صبح شروع میکردن تا شب خیلی زجر آوره خوشبحالتون دوماه اینا حداقل تا دوسال همین برنامه شونه واقعا خدا بهمون صبر بده
پریااای مدیر استارتر عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6994 خوشبحالتون دوماه اینا حداقل تا دوسال همین برنامه شونه واقعا خدا بهمون صبر بده وای چقد وحشتناک خب ما چند ماهه اومدیم اینجا دیگه تقریبا اخرای کارشون بود الانم فکر کنم مرحله سفید کاری باشن😂