2777
2789
عنوان

سلام سحری چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 89 پست

من شام‌ک میخورم خیلی کمتر میخورم بعدش دیگه هیچی نمبخورم حتی چای ادامس میجوم تا سحری ..سحریم یدونه نون اگه برنج‌باشه خیلی کم مگه خودکشیه زیاد خوردن ادمو مریض میکنه 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه همون افطارمیخوریم وساعت 10_11میوه میخوریم اصلا انقدر افطار تا زمان خوابیدن نزدیک همن وقت نمیشه چ ...

پس چرا من تا سحر از گشنگی معده درد میشم تو جام دائم وول میخورم تا سحر بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چه خبرتتتته وزن کن خودتو 

من همینم ناهار نخورم جونم درمیاد پس سرهم لاغرمیشم..میگم خداقهرش میگیره بخاطر بهم نخوردن اندام نگیرم چ غلطی بکنم چوبشورشدم..انقدغصه میخورما

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
من شام‌ک میخورم خیلی کمتر میخورم بعدش دیگه هیچی نمبخورم حتی چای ادامس میجوم تا سحری ..سحریم یدونه نو ...

ابجی گشنم میشه از جبر که میخورم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
😂😂اره امروزکه خوابم نمیبره حس گشنگیم گرفده ولی حال ندارم چیزی بیارم بخورم تحمل میکنم😁

پاشو بخور