2777
2789

من شوهرم خونه نیست دخترم تب کرد بعد شوهرم زنگ زد به برادرش برا دخترم شربت تب بر اورد بعد رفتم جلو در ازش گرفتم.اما چون تنها بود تعارفش نکردم بیاد خونه ..برادرشوهرم مجرده ...ازش تشکر کردم اومدم خونه....بنظرتون کارم بد بود 

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرم خونه نیست دخترم تب کرد بعد شوهرم زنگ زد به برادرش برا دخترم شربت تب بر اورد بعد رفتم جلو در ...

نه اصلا بد نبود 

نیازی نیست وقتی همسرت خونه نیس اونم این وقت شب

بعدم اون خونه برادرشه اگه میخواست بیاد تو خودش نشون میداد یا میگفت

نه اصلا بد نبود  نیازی نیست وقتی همسرت خونه نیس اونم این وقت شب بعدم اون خونه برادرشه اگه میخ ...

اوکی مرسی....

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چادرمو شستم فردا باید هفت صبح برم سرکار.دارم روی بخاری اونو خشک میکنم😁

بخاری...ما اینجا کولر میزنیم..خوشبحالتون

عع‌ کجایین شما؟؟😁😁من شبا بدجور سردم میشه الان یه دونه پتو کشیدم رو پاهام بخاری هم روشنه البته کمه ...

ما اهوازیم...یه ماهی میشه ک کولر روشن میکنیم..شما چی عزیز جان

تازه شام خوردم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

جالب اینجاست که کلا در طول 24 ساعت گذشته 4 ساعت خوابیدم ولی اصلا خوابم نمیاد

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷