2777
2789
عنوان

به بچه جاریم حسودیم میشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند سالته؟باید ب این درک برسی ک همسرت فقط مختص شما نیست و همه عزیزاش حق دارن برای دوس داشتنش و ایشونم باید ب عزیزاش محبت کنه

کم کم این اخلاقت باعث میشه خودتو از چشم دیگرون بندازی

اوایل ازدواج همینه آدم به همه حسودیش میشه زمان بگذره درست میشه همیشه مال خودته سخت نگیر 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

نمیدونم چی بگم

بزرگ شو لطفا 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

زیر ۲۵ سال ازدواج نکنید. چون احساسات درگیره زندگیه 

شوهر من کلی خواهرزاده و برادرزاده داره . حتی خواهر زاده هاش ازدواج کردن دخترن . اونارو هم بغل میکنه و کلی شادی و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .