کاش سختی و کلافگی نداشت مثل فیلر زدن والله همین فردا عمل میکردم ، ولی خیلی میترسم🥲 مخصوصا از یکی دو روز اول که تامپون میزارن و اینکه بعد از عمل صدام تو دماغی بشه .
وقتی پیزی میخوردی یا آب دهنتو قورت میدادی گوشات کیپ نمیشد ؟؟ من الان بینیمو میگیرم تمرین میکنم میترس ...
وقتی تامپون تو بینیت باشه بدنت خودش و با شرایط وقف میده ولی تامپون من ۷ روز مونده بود روزای اخر چیزی قورت دادنی حس میکردم تامپون میره تو مغزم😂😌
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
من بیستو نه روزه عمل کردم خراب شده عذاب قبر کشیدم فقط خود خدا میدونه توروخدا نک ...
تو ۲۹ روز خراب نمیشه صبور باش الان تو ی ورم متحرکی😂
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا