2789
نه محبت کلامیش را میگم در چه حدی هست که ناراحت هستی.  چند مدته با هم هستین  شاید احساس ر ...

قبلا عشقم و زندگیم اینا میگفت ۴ ماه باهمیم بعد ی هفته خاستم ببینم من قربون صدقش نمیرم چیکار میکنه دیدم اونم سرد ج میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ی بار پیشش بودم بعد ک ازش جدا شدم پیام داد دوست دارم گفتم چرا پیشت بودم نگفتی گفت روم نشد  ...

تو بهش بگو بزار یخش باز بشه

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
بدبختی منم مغرور 😁😁😁😁😁😁

عزیزم😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
اره ی بار پیشش بودم بعد ک ازش جدا شدم پیام داد دوست دارم گفتم چرا پیشت بودم نگفتی گفت روم نشد  ...

پس باید کمکش کنی کم کم ابراز کنه اینجوری ک گفتی پ بی احساس ویخ نیس ب نظرم

پس باید کمکش کنی کم کم ابراز کنه اینجوری ک گفتی پ بی احساس ویخ نیس ب نظرم

ن مشکل فقط اینه جفتمون لجباز و مغروریم 😁😁😁

باز خداروشکر قهر میکنم غرورشو میزاره زیر پا 

ن مشکل فقط اینه جفتمون لجباز و مغروریم 😁😁😁 باز خداروشکر قهر میکنم غرورشو میزاره زیر پا 

اخی.😄باهم مهربون باشید عزیزم ی وقتاهم شما کوتاه بیا تهش خودتونید ک واسه هم میمونید انشالله ک خوشبخت باشی