2777
2789
عنوان

وزنتون چنده؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 344 پست
احتمالا این قد و وزن ک میگی باید ی نخ باشی ک تردد میکنه و دست وپا داره

کاش حداقل شعور خیلیا در حد همون نخ بودن 

واقعا حرفتون ناراحت کننده بود صاحب تاپیک حتما ناراحت میشه "

‌ مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وزن ۵۴  قد ۱۶۵  جای رشد دارم

وزنت خوبه

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ژن چاقی ندارین؟ اشتها نداری؟

استرس کنکور دارم

۲ماه دیگس

میگم یک ماهه۴کیلو لاغر شدم

اصلا دهنم باز نمیشه

کلا روح وجسم بهم ریخته

ولی کلا ماژنمون بعد۴۰ سالگی چاق میشه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ

۱۶۵قد

۵۸وزن 

بنظرم جینسینگ بخور

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
لاغر نیستم زیاد کم انرژی ام هیچوقت حال ندارم

منم همینجوریم🤦🏽‍♀️

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عی بابا ببین جوانه گندم بخور چاق کننده دختردایی خورده چاق شده منم سفارش دادم برای زایمان واینا م ...

واقعا؟تا چند وقت خورد تا چاق شد؟باهر وعده غذاییش خورد یا روزی یبار؟؟؟

من پودر جوانه گندم گرفتم همت ندارم بخورم چون هی گفتن بی تاثیره

بخورم بعدم من کلا اشتهام صفره الانم که روزه میگیرم موقع افطار نمیتونم چیزی بخورم حالم بد میشه فکر کنم کمترهم شده وزنم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
خب اشکال نداره بعد کنکور دوباره خوب میشی  

انشالله 

فقط استرس نداشته باشم اوکیه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
استرس کنکور دارم ۲ماه دیگس میگم یک ماهه۴کیلو لاغر شدم اصلا دهنم باز نمیشه کلا روح وجسم بهم ریخته ...

طلای سبز بخور دهنت جوری باز میشه ک بسته نشه قیمتشم مناسب 

‌ مَن بآختَن رو بَلَد نیستَم . . !