2777
2789
سوال منم جواب بده خببب.  الان کسی واقعا عاشقمه؟  یا چن سال دیگه یک عاشقم میشه

الا نه .

ولی چندسال دیگ افراد زیادی دوستون دارن .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ابی نه .

نه اشتباه  

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  
واییییییییی خدا رو شکرررررررتتتتتتتتتتت عشق خودم چی ابراز علاقه میکنه؟ کی؟

بله شاید ی هفته دیگ .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
 🚶‍♀️🤕چیکار کنم که اون افراد زیاد زودتر پیداشون شه؟ 

نمیدونممم ک .😂😂😂😂

میشه لطفا برا من بگیری ابروم رفت جان خودت برام بگیر ببینم بچه های دانشگاه راجب پیامم چی فکر میکنن 😭 ...

وای عزیزم بیخیال دیگه بهش فکر نکن .🙂💕