2777
2789
عنوان

قند و لوپوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 45 پست
اول کبدم مثبت شد گفتن دوباره تکرار کن منفی شد بعد روده هام دایم صدا میده و خون میدیدم ازمایش میدم لب ...

احتمالا همون خود ایمنی داری...سیزده ونم شدی گفتن خوبه!!این همه علایم داری..بزن گوگل ،دکتر احمد رضا جمشیدی آن  ویزیت شو همه آزمایش و ...همه چیو براش بفرست عکس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول کبدم مثبت شد گفتن دوباره تکرار کن منفی شد بعد روده هام دایم صدا میده و خون میدیدم ازمایش میدم لب ...

من دستو پاهام سندروم تونل  کارپ شده..نکیتونم زیاد تایپ کنم..تبخال بهانه بوده منم ریخت صورتم یهو بیرون..دیگه پشت بندش رنگ بارنگ مریضی شروع شد

نه ..ماها خود ایمنی داریم..یعمی بدن علیه خودش فعال شده..حالا منفیه کی +بشه الله اعلم..وقت مردن😔

اخه اینجوری که همه جامون داغون میشه ، کاش کورتون بدن یکم ضعیف شه این سیستم ایمنی کوفتی ، من تخمدانام داره از کار میوفته الانم باردارم میترسم والا ، قبلش گفتن تخمدانات داره نارسا میشه بچه بیار نمیدونستم از سیستم ایمنیه خیلی نگرانم الان ، قبلش fsh رفته بود بالا گفتن داره نارسا میشه ولی علتش معلوم نبود تازه فهمیدم از سیستم ایمنی بوده ، استرس بچه رو هم دارم ، منم انعقاد خونم مشکل داره ، چرا ازمایشام معلوم نکرد که جلوی خودایمنی رو بگیرن ، دکتر بمن گفت یا از تبخاله یا از واکسن کرونا ، تخمدانام بعد واکسن اینجوری شده خیلی هم تیر میکشه

نه ..ماها خود ایمنی داریم..یعمی بدن علیه خودش فعال شده..حالا منفیه کی +بشه الله اعلم..وقت مردن😔

بخدا انقدر اعصابم خورده هزارتام دکتر میرم میگن حالا فعلا لب مرزه برو مثبت شو بیا

بخدا انقدر اعصابم خورده هزارتام دکتر میرم میگن حالا فعلا لب مرزه برو مثبت شو بیا

من ااان شم تو راه مطب هام😭دیگه خسته شدم..از تو ماشین پیام میدم

اخه اینجوری که همه جامون داغون میشه ، کاش کورتون بدن یکم ضعیف شه این سیستم ایمنی کوفتی ، من تخمدانام ...

اانعقاد ت از چه لحاظ؟لخته س یا رقیق شده مث من؟

اخه اینجوری که همه جامون داغون میشه ، کاش کورتون بدن یکم ضعیف شه این سیستم ایمنی کوفتی ، من تخمدانام ...

من ک بهم دادن س ساله میخورم..هیچ بهتر نمیشه علایم فقط جابجا میشن..کل بدنم م هست.پوکی کورتن هم ارمغان شد برام😔