2777
2789
عنوان

جای روزه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 28 پست
باشه دیگه طبق نظر شما پیش میریم فرمایشی دیگه ای نداری

عزیزم پایینش زدم نظر شما چیه ؟؟؟

من مگه گفتم حتما این کاررو انجام بدید 

به نظرات یک دیگر  احترام بذاریم 🙏🏻🌹 

نظر خدا معلومه که از هر بنی بشر بالاتره  اما نگاه کنید میدونید چندنفر روزانه بخاطر گرسنگی از د ...

روزه جای خودشو داره چون خدا واجب کرده...

حالا میشه افطاری رو بدن به فقرا

ولی نمیشه حکم خدارو برداشت و نظر خودمونو جایگزین کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خدا معلومه که از هر بنی بشر بالاتره  اما نگاه کنید میدونید چندنفر روزانه بخاطر گرسنگی از د ...

نظرتون چیه روزه باشیم و این کار رو هم کنیم 

اتفاقا به صرفه تر هم هست 

مثلا وعده ناهاری که هر روز میخورید  

یه خانواده ۴ نفری اون رو نذری بدید 

اصولا تذری دادن هیچ آسیبی به روزه داری نمیزنه

بترس از دادگاهی که قاضی خودش شاهده..

اولا که حکم خداست 

دوما اسراف حرام است و من هم مخالفش ولی سحری و افطاری همون در واقع نهار و شاممون هست شما حاضری نهار و شام خانواده ات رو بدی فقرا و خانواده ات گرسنه باشن 

در ضمن خدا و علما نگفتن که روزه گرفتی به نیازمندها کمک نکن و فقط روزه بگیر. اکثرا هم به نوعی به فقرا کمک میکنیم لازم نیست بیایم جار بزنیم

در آخر نمیدونم چرا همیشه بحث روزه و مکه میشه همه یاد فقرا میوفتیم ولی وقتی کنسرت و رستوران و مسافرت و... میریم یاد فقرا نمیوفتیم البته منظور اسی نیست کل جامعه رو میگم

عجب  مگه تو ماه‌های دیگه ما غذا نمیخوریم؟!؟  چرا نمی‌گیید بقیه هزینه نهارو شامشون رو بدن ...

منم انقدر دیدم مثلا بابابزرگ خودم با مامان بزرگم نمازشون دیر نمیشه روزه اشونم میگیرن اما به مادر من رحمی نکردن کمکی نکردن من که نوه اش بودم قبول نکردن خونشون بمونم 

این شد یه حرفی 

که نذرهارو هدفمند هزینه کنن نه اینکه بجای روزه گرفتن به فقرا کمک کنید 

این دو هیچ منافاتی باهم ندارن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

منم انقدر دیدم مثلا بابابزرگ خودم با مامان بزرگم نمازشون دیر نمیشه روزه اشونم میگیرن اما به ماد ...

خوب این چه ربطی به روزه گرفتن بقیه ملت داره؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب این چه ربطی به روزه گرفتن بقیه ملت داره؟

در جواب دوستی گفتم که گفت کسایی که بیشتر کمک میکنند نماز و روزه میگیرن 

قرار نیست هرکسی نماز میخونه  و روزه میگیره واقعا آدم خوبی باشه 

من آدم دیدم بعد اینکه نمازشو تمام میکنه میشینه غیبت میکنه 😂😂😂

در جواب دوستی گفتم که گفت کسایی که بیشتر کمک میکنند نماز و روزه میگیرن  قرار نیست هرکسی نماز م ...

اون دوست خودم بودم عزیزم 

ولی من تو زندگیم هردو مدلشو دیدم 

ولی اینو با قطعیت میگم حداقل به من ثابت شده کسیکه سختی روزه داری و نمازخواندن و حفظ حجاب و... رو به خودش میده همیشه یه قدم جلوتر از بقیه بودا تو کمک کردن برای جلب رضای خدا حتی با توان مالی کمتر 

من خودم چون دست کوچیکی بر آتش دارم تو کارهای عام المنفعه و جمع آوری کمک مالی برای خانواده های نیازمند و بیمار اینو بهش ایمان دارم 

اون دوست خودم بودم عزیزم  ولی من تو زندگیم هردو مدلشو دیدم   ولی اینو با قطعیت میگم ...

نه من قبول ندارم کسی که حجاب داره یا نماز میخونه یا روزه میگیره واقعا آدم خوبی باشه واقعا قلب مهربونی داشته باشه !!!

خوب بودن و انسان بودن که ربطی به روزه و نماز و حجاب نداره 

این ها یه چیزای شخصیه 

یعنی یه فردی بی حجاب باشه قطعا آدم بدیه؟؟؟چه بسا بعضی وقت ها میبینی این از اون آدم که یک ثانیه نمازش دیر نمیشه بهتره

و بلعکس یه کسی هم هست واقعا حجابشو داره نماز میخونه روزه میگیره واقعا آدم خوبیه من اینو به چشم دیدم 

نه من قبول ندارم کسی که حجاب داره یا نماز میخونه یا روزه میگیره واقعا آدم خوبی باشه واقعا قلب مهربون ...

چرا مغلطه میکنی؟ 

من کجا گفتم کسی که نماز نمیخونه و حجاب نداره آدم بدیه؟!؟! 

خدایی کجای حرف من این معنی رو میده که میخایین جنجال درست کنین؟ 

من گفتم اکثر افرادی که اهل نماز و روزه هستن تو کارهای خوب هم پیشقدم و نیازی نیست شما بهشون بگین روزه نگیر بجاش خیرات کن 

درسته گاهی باید آموزش داده بشه که خیراتها هدفمند هزینه بشن ولی روزه گرفتن هیچ ربطی به خیرات کردن نداره 

اگر اینطور باشه تعداد افرادی که روزه نمیگیرن تو جامعه بیشتره، همونا اگر کمک کرده بودن تا حدی فقر کمرنگ میشد 

پس اینا هیچ ربطی به هم نداره 

چرا مغلطه میکنی؟  من کجا گفتم کسی که نماز نمیخونه و حجاب نداره آدم بدیه؟!؟!  خدایی کجای ...

دوست عزیز شما سر صبحی مثل اینکه حوصله و اعصاب ندارید 

جنجال چیه؟

هرکسی نظری داره پایین تایپیک هم زدم نظر شما چیه ؟؟

نظرات متفاوته 

نظر شما اینه و برای من محترمه🙏🏻🌹 

اتفاقا اونایی هم که روزه نمیگیرن کمک میکنن شما مطمئن باش.