2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تناسخ رو قبول دارم 

بهشت و جهنم بنطرم یکم ترسناکه چون از  اینهمه آدم تعداد خیلی کمی  میرن بهشت، بنظرم خدا از آفرینش ما تکامل انسان رو میخاد 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰
اگه بامردنمون همه چی تموم میشد که آفرینش ما معنی نداشت مردن شروع یه زندگی دوباره اس توقران هم اومد ...

دقیقا

خلقت زیر سوال میره

خدا بار ها در قرآن گفته چیز هایی که آفریدیم بیهوده نیست

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
آره منم نمیدونم شایدم باشه این چیزا ک میگن ولی جالبه ک تجربه هاشون مشابه همه

ببین یه حرفا عجیب غریب میزنن مثلا اون خانمه میگفت ذرات شن ناله میکردن یا گل های رو پارچه چادری میرقصیدن یا حامدظهماشبی میگفت مولکول های دریا و ذرات ماهی و ابزیان نشونش دادن 😐در رمز و راز طبیعت و بزرگی خدا شکی نیست ولی من فکر میکنم اینا توهم زدن خدا منو ببخشه💔

عزیزان من تجربه مردن وزنده شدن دارم تو یکی ازتاپیکامم هست حتمن بخونید ببینید چیا دیدم ازاون دنیا وبرزخ 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

اعتقاد ندارم! به خصوص اینکه پول میدن نماز و روزه یه نفر رو یکی براش بگیره! واقعا یعنی اون دنیا هم مثل این دنیا اونی که پول داره میتونی خرش از پل رد شه و بره بهشت و یه عمر نماز و روزش رو با پول تو این دنیا حل کنن و اونی که بی پول یا بی کسه تا ابدالدهر عذاب بکشه!؟ به نظرم این دروغ همون ملاهاییه که پول میگیرن و نماز و روزه به جا میارن اینارو میگن که کاسبی خودشون پر رونق باشه!

دقیقا خلقت زیر سوال میره خدا بار ها در قرآن گفته چیز هایی که آفریدیم بیهوده نیست

پشه  

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

خوابو میگن بردار مرگه. وقتی تو خواب یه شخص مرده میاد در مورد چیزی که تو روحت هم ازش خبر نداره بهت خبر میده. یا یه خوابهایی میبینی که در آینده تعبیر میشه . دیگه نمیشه گفت انسان همین جسمه و با مرگ تموم میشه. جون اینکارا از توان جسم خارجه

من اعتقاد دارم خیلی زیاد

منم اعتقادم کم بود اما ازچند سال پیش که توخواب ایست قلبی کردمو مردم وبعد اون دنیا همه چیز دیدمو برگشتم به لطف بی بی فاطمه زهرا. تاپیکامم هست توضیح دادم