2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 27 پست

سقط کردن غیر عمد کلی دردسر داره چه به سر خود، من زیر نظر دکتر سقط کردم موهام ریخت دندونم تو دهنم شکست چند کیلو وزن کم کردم الان ۶ ماه گذشته هنوز کسل و بیحالم از لحاظ روحی هم داغونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هی موندم کی سقط رو حرام کرده😒😒😒

من بدبختم توش گیر کردم 

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

جلوگیری که لازم بود ولی امروزه انقدر مخالف سقط جنین هست که آدم نمی‌تونه چیزی بگه من مخالف سقط جنین نیستم و به نظرم در شرایط خیلی سخت انجامش بهتره. 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

دعا کنید بارداریم پوچ باشه لطفا

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

یکی ازآشناهامون شرایطش عین شمابودروزی که میخواستن برن محضرواسه طلاق فهمیدبارداره به خاطره بچه برگشت بعدبه دنیااومدن پسرش شوهرش کلاتغییرکردآدم خوبی شدیه سال بعدش آپارتمان وماشین خریدن الان پسرش چهارسالشه بچه دومش تازه به دنیااومده 

نمی‌دونم بخدا

عزیزم به نظر من این بچه جواب صبوریهاته جواب بخشیدناته

شما چند بار به همسرت فرصت دادی تا خودش رو تغییر بده خدا هم این بچه رو بهتون هدیه کرده تا زندگیتون قشنگتر بشه

خدا خیلی دوست داره قدر اون نی نی کوچولو رو بدن 

ان شاءالله به یُمن وجود این بچه همسرت هم خوب بشه همونی که شما میخوای

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم همین که میگه بهم فرصت بده یعنی دوست داره فقط بلد نیست خودشو تغییر بده، کلا برا مردا تغییر کردن سخته،بهش فرصت بده ، باهم برید پیش مشاور و زندگیتون رو بسازید، حیفه عزیزم ، جدایی راه حل نیست 

ضمنا در هر صورت نباید از این فکرای بد در مورد بچت بکنی، اون جز تو پناهی ندارن بعد تو در موردش این فکر ا رو می کنی🥺 باردار شدن تو یه معجزه بدون ، معجزه ای که شاید هیچ وقت دوباره تکرار نشه 

از قهر خدا بترس 

الهی زندگیت بزودی زود روبراه بشه عزیزم