2777
2789
عنوان

تقارن بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 49 پست
نه میگه مخوام همه چیز رو بدونیم که بعدا مشکلی باهم نداشته باشیم اگر خودت همین شرایط برات پیش میومد ...

دختر خوب ملاک برای ازدواج و تشکیل یک زندگی و خانواده این چیزا نیست مخصوصا که گفتن مشکلی ندارن 

ببخشید اینو گفتم 

الحمدلله رب العالمین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب ملاک برای ازدواج و تشکیل یک زندگی و خانواده این چیزا نیست مخصوصا که گفتن مشکلی ندارن  ...

میدوونم ولی خب اطلاعاتی از مسائل جنسی ندارم نمیدونم این موضوع مشکل هست یا نه 

چرا همه گیر دادین به استارتر بیچاره 

خب خواستگاری برا همین چیزاست باید همه چیزو مطرح کرد نشون نداده که گفته فقط مشکلشو ...

اسی جون اول مطمعن شو که برا تولید مثل مشکل پیش نمیاد بعد اگه خواستی ازدواج کن

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

خداییش من جای شما بودم این خواستگارو رد میکردم هم پرروئه که سایز داده که اصلا لازم نیست  اینقد ...

چه ربطی داره اتفاقا خوب کرده مطرح کرده همه چیو باصداقت گفته ک مشکلی پیش نیاد بعدا 

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
چه ربطی داره اتفاقا خوب کرده مطرح کرده همه چیو باصداقت گفته ک مشکلی پیش نیاد بعدا 

منم همینو میگم خیلی پسر صادقی هست

ولی خب از این موضوع چون هیچ اطلاعاتی ندارم نمیدونم قبول کنم یا نه

چرا همه گیر دادین به استارتر بیچاره  خب خواستگاری برا همین چیزاست باید همه چیزو مطرح کرد نش ...

اره نظر منم همینه

ازمایش اسپرم داده دکتر گفت مشکل نداره از نظر بچه دار شدن

فقط نمیدونم تو رابطه مشکلی بوجود میاد یا نه 

اره نظر منم همینه ازمایش اسپرم داده دکتر گفت مشکل نداره از نظر بچه دار شدن فقط نمیدونم تو رابطه مش ...

نه بیضه تو رابطه نقشی نداره نگران نباش

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

منم همینو میگم خیلی پسر صادقی هست ولی خب از این موضوع چون هیچ اطلاعاتی ندارم نمیدونم قبول کنم یا نه

از یه پزشک مشورت بگیر تو اینترنت تحقیق کن

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 
اره نظر منم همینه ازمایش اسپرم داده دکتر گفت مشکل نداره از نظر بچه دار شدن فقط نمیدونم تو رابطه مش ...

اندازه بیضه تو رابطه هیچ تاثیری نداره 

برای بچه دارشدن ازمایش خوبه نگران نباش 

ان شالله که خوشبخت باشید

الحمدلله رب العالمین ...
اره ولی خب برا ایشون میگه چون تو بچگی دیر اومده پایین یکیش یعنی با عمل کردن اومده کوچیکتر از اون یکی ...

عزیزم نامزد منم دقیقا همینجوری بوده، ۹ سالگی عمل کرده بود

شما چجوری ازش خواستین بره ازمایش اسپرم بده؟ یعنی باهم رفتین دکتر؟