2821
2789
عنوان

به یاد پدرم🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 21 پست
خیلی سخته مخصوصا که مادرم هم سنش بالاس و از موقع فوت پدرم همش با ناراحتی قلبی درگیر شده.نمیدونم برای ...

عزیزم من این شرایط با عمه ام دارم عمه من مثل مادر بود برامون ۲۰ ساله که با ما زندگی می کنه بابام خودش بزرگ کرد ولی جلوی چشم های خودش جوان مرگ شد فوت کرد خییییلی عمه ام اب شد شبها روز ها دم افطار توی سحر گریه هاش تموم نمی شه به خیابان وجاده نگاه می کنه به کوچه نگاه می کنه همه جا جای خالی بابام می بینی وعذاب می کشه دلم نمی خواد خدا عمه ام ازم بگیر انشالله مادر شما وعمه من عمر طولانی داشته باشن هرچند براشون سخته اما واقعا برای ما خیلی سخته تر هست اگه خدایی نکرده نباشه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم من این شرایط با عمه ام دارم عمه من مثل مادر بود برامون ۲۰ ساله که با ما زندگی می کنه بابام خود ...

اره غم از دست دادن عزیز خیلی سخته.غم بزرگیه.خدا الهی عزیزات رو واست حفظ کنه گلم❤

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز