2777
2789
عنوان

دعا و سنگینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 36 پست
یه چیزی بگم وقتی میگن نظر داری یعنی چی؟ کسی میدونه؟ دوبار سرکتاب باز کردم اینو گفت

حرز اما جواد بگیر عزیزم..از جای مطمئن که مطمئن باشی آدابش رو رعایت میکنن بگیر.تعریفشو خیلی زیاد شنیدم..برا شوهرم سفارش دادم تازه دیروز رسید به دستمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرز اما جواد بگیر عزیزم..از جای مطمئن که مطمئن باشی آدابش رو رعایت میکنن بگیر.تعریفشو خیلی زیاد شنید ...

از این چیزا سر در نمیارم

جای مطمئن نمیشناسم

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
یه چیزی بگم وقتی میگن نظر داری یعنی چی؟ کسی میدونه؟ دوبار سرکتاب باز کردم اینو گفت

فک کنم منظورشون چشم نظر باشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

همیشه بزار اذان تو خونتون پخش شه.چهار قل،ذکر ماشالله لا حول ولاقوت الا به لله،آیت الکرسی گوشه های ق ...

چشم عزیزم حتما انجام میدم ان شالله همیشه سلامت باشین.. زیاد از پست و استوری گذاشتن خوشم نمیاد

پسر من سرکتاب بارکردن حرف شمارو زدن ..بهش دعای چشم نظر دعای همزاد داد یه دعا که تو آب بخوره ..وصدقه ...

بهم گفت بهت دعا بدم گفتم نمیخواد

حالا نمیدونم مهمه این موضوع یا نه

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
از این چیزا سر در نمیارم جای مطمئن نمیشناسم

۰۹۰۳۲۹۷۰۶۹۱

ما گرفتیم رو پوست اهو..دست نویس هم هست خداروشکر چاپی نیست.نمازش هم جدا پول دادم برا شوهرم خوند..حالا میخوام اگه خدا بخواد برا خودمم سفارش بدم

بهم گفت بهت دعا بدم گفتم نمیخواد حالا نمیدونم مهمه این موضوع یا نه

نمیدونم دوتا دعا داد همینا که گفتم دعا نظر دعا همزاد گفته همیشه باید باهاش باشه ..خواب های بدم دیده چشمش کردن...

راست میگه خواب بدم دیدم ...

منم دوست ندارم دعایی بشه 

حالا من که بیمارستانم چون مریض شده پسرم معلوم نیس چی شده ویروس چی کرفته