2777
2789
عنوان

جاذبه زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 19 پست
میدونسین یه میلیارد سال دیگه زمینم جوش سمی میشه؟مثل ماه یا حالا مریخ که هوا نداره،میگن خورشید پنج می ...

خدا وکیلی  چه اهمیتی داره دو هزار سال دیگه زمین چی شده حالا یه میلیارد که جای خود داره 

مثلا الان زمین چجوریه چه اهمیتی داره واسه کسی که حتی دویست سال قبل مرده

منتظر اتفاقات خوبم 
ما در برابر سایر منظومه ها اندازه یه نقطه ایم  تا اونموقع ۱۰۰ درصد راه دیگه ای برای بقا هست می ...

کلا بحث زمین بود که گفتم،همین زمینی که ما الان روش زندگی می‌کنیم قبلا گاز بوده منجمد نبوده کم کم سرد شده،بعدش میلیونها سال روش بارون بدون وقفه باریده تا اقیانوس تشکیل شده بعد کم کم هوا بعد حیات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا وکیلی  چه اهمیتی داره دو هزار سال دیگه زمین چی شده حالا یه میلیارد که جای خود داره  م ...

خب باید اهمیت داشته باشه،الان اگه قبل ماها که میگی مردن زمینو نابود میکردن گرمش میکردن ما میتونستیم زندگی کنیم؟خب الانم زمین به خاطر صنعتی شدن داره گرم میشه،بالاخره باید فکر نسل آیندم بود این خود خواهیه،مثلا حساب کن شما چند میلیون سال به دنیا میومدی نباید حق زندگی داشتی؟

خب باید اهمیت داشته باشه،الان اگه قبل ماها که میگی مردن زمینو نابود میکردن گرمش میکردن ما میتونستیم ...

باور کن من اینقد غصه محیط‌زیست و خشک شدن رودخونه ها و گرم شدن زمین و نسل آینده رو میخورم که کایوس شده واسم یعنی مثلا میبینم آب رودخونه اومده پایین عصبی میشم ولی دیگه چقد غصه بخوریم دیگه به یه میلیون سال دیگه هم فکر کنیم 

به نظر من تا قبل اون یه میلیون سالم بشر منقرض میشه واسه همین میگم 

منتظر اتفاقات خوبم 
باور کن من اینقد غصه محیط‌زیست و خشک شدن رودخونه ها و گرم شدن زمین و نسل آینده رو میخورم که کایوس شد ...

میدونم حرفت درسته اینو قبول دارم،چون بشر تا اون موقع خودش خودشو منقرض میکنه حرفت کاملا درست و منطقیه،منم عاشق طبیعتم خیلی دوسش دارم😍