2777
2789

من خودم هر پسر یا مردی با من دوست شده همون روز اول ادعای عشق و عاشقی کرده و خواسته منو ببوسه یا بعدا به خونه اش دعوت کنه 

منم مجبور میشدم ارتباط دوستی ساده رو قطع کنم چون عاشقشون نبودم و تمایلی بهشون نداشتم خواستگار هم نبودن که باهاشون آینده ای داشته باشم.

اونهارو فقط به چشم دوست اجتماعی/معمولی میدیدم که اوقات فراغتم باهاشون دردودل، مشورت و همصحبتی کنم از تنهایی دربیام و حوصله ام سر نره.

شما تا به حال شده با یک پسر یا مرد دوست معمولی و اجتماعی باشید بدون اینکه از شما بخواد سواستفاده کنه و توقع رابطه جنسی و ادعای عشق و عاشقی داشته باشه؟

بنظرتون آقایون به جز رابطه چه اهداف دیگه ای برای دوستی با خانومها دارند؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نچ کتاب تعلیمات دینی ما اینارو ننوشته ماهم قبول نداریم .

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

میشه، اما نه تو جامعه ای که سال هاست زن و مرد رو با یه شکاف عمیق از هم تفکیک کردن، و همه یه جورایی انگار ندید بدید جنس مخالفن

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز