شاید واقعا حقمه اینهمه عذاب کشیدن و مریض شدن، تایپک قبلیم این بود میخام پیتزا درست کنم🥲 ولی نتونستم چرا چون از حال رفتم، الانم از شدت سردرد دارم گریه میکنم، چرا تموم نمیشه دو هفته شد😭💔
از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
کی گفته این آمارو از کجا میارین ؟همینجا هر روز چن تا تایپک میبینیم که فلان سوره رو برام بخونین فلان مشکلم حل شه فلان ختمو بگیرم اون مشکلم حل شه پس یعنی هر دو گروه مشکل دارن اکهواقعا به دینی به راهی اعتقاد دارین اول علم دفاع از اونو داشته باشین بعد دفاع کنین دفاع با اطلاعاته نصفه نیمه بدتر باعثه دوریه مردم میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهی بمیرم برات عزیزم منظورم این بودکه وقتی بیمار میشی خدا گناهان ریز و بزرگتو بخاطر دردی که کشیدی ...
اها ببخشید عزیزم آخه همین چند وقت پیشم یکی از نزدیکانم همینو گف واقعا دلم گرف ، 😍🥲 اره خدا بخشنده تر از این حرفاس ولی فک میکنم فقط گناهان حق الله بخشیده بشه نه حق الناس، چون نیاز به حلالیت داره
توجه کنید ... همه یآدما جنبهی رابطهی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂