2777
2789
عنوان

شنیدم خدا کسی که گناهکاره مریض میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2120 بازدید | 61 پست
خیلیم بیخوده این حرف عینه کفره خدا انقد ظالم نیس مریضی یه اتفاقه برا هر کسی میتونه پیش بیاد

درسته اینم ی امتحان الهیه چون خدا دوسمون داره بهمون فرصت داده تا صبرمون رو بسنجه خدا ی چیزی میگیره ی چیزی خیلی بالاترش رو ب آدم میده

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
نه ولی مذهبیا مشکلات کمتری تو زندگیشون دارن  

کی گفته این آمارو از کجا میارین ؟همینجا هر روز چن تا تایپک میبینیم که فلان سوره رو برام بخونین فلان مشکلم حل شه فلان ختمو بگیرم اون مشکلم حل شه  پس یعنی هر دو گروه مشکل دارن اکه‌واقعا به دینی به راهی اعتقاد دارین اول علم دفاع از اونو داشته باشین بعد دفاع کنین دفاع با اطلاعاته نصفه نیمه بدتر باعثه دوریه مردم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس و فشار رو از خودت دور کن ،من راستش اولای بیماریم همش قش میکردم یهو

مرسی عزیزم نمیتونم بخدا زندگیم پر از چالش و اتفاقای مختلفه🥲

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
مرسی عزیزم نمیتونم بخدا زندگیم پر از چالش و اتفاقای مختلفه🥲

همه ت زندگیشون چالش دارن شایدم حتی از چالش‌های شما سخت تر مهم صبر و تحملته

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
کی گفته این آمارا از کجا میارین ؟همینجا هر روز چن تا تایپک میبینیم که فلان سوره رو برام بخونین فلان ...

من نه تبلیغ دینو میکنم نه بدشو میگم نه اعتقاداتمو به کسی تحمیل میکنم اگر چیزی گفتم فقط نظرم یا حسم یا اعتقادم بوده

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
نه اینجوری باشه من به عدالت خدا شک میکنم،  مادر من آزارش به مورچه نرسیده رو سرش قسم میخورن عروس ...

الهی بمیرم برات

عزیزم منظورم این بودکه وقتی بیمار میشی خدا گناهان ریز و بزرگتو بخاطر دردی که کشیدی میبخشه، نکه هر کی گناهکاره مریض میشه

نمیدونم بخدا دو هفته اس هی از حال میرم چشام سیاهی میره پاهام سست میشه از شدت سردرد جونم به لبم میاد، ...

بجای اینکه بشینی فکروذهنت درگیرافکارمنفی کنی دنبال درمان بیماریت باش عزیز ومطمئن باش خداوندخیلی مهربانترازاونه بنده خودشوبابیماری تنبیه کنه

برو پیش متخصص مغز و اعصاب

رفتم عزیزم، نوار مغز گرفت گفت فشار عصبی زیادی رو مغزت تحمل میکنه یه ام ار ای هم نوشت

الهی بمیرم برات عزیزم منظورم این بودکه وقتی بیمار میشی خدا گناهان ریز و بزرگتو بخاطر دردی که کشیدی ...

اها ببخشید عزیزم آخه همین چند وقت پیشم یکی از نزدیکانم همینو گف واقعا دلم گرف ، 😍🥲 اره خدا بخشنده تر از این حرفاس ولی فک میکنم فقط گناهان حق الله بخشیده بشه نه حق الناس،  چون نیاز به حلالیت داره

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
بجای اینکه بشینی فکروذهنت درگیرافکارمنفی کنی دنبال درمان بیماریت باش عزیز ومطمئن باش خداوندخیلی مهرب ...

عزیزم من نگفتم خدا بنده شو تنبیه میکنه شنیده بودم موقع بیماری خدا گناهان بنده اش رو هم میبخشه مگر حق الناس، 

امروز رفتم نوار مغز و اینا انجام دادم برا ام ار ای هم نوبت گرفتم