2777
2789
بعد غذا

بعد غذا بد نیست چون آبکیه؟ چون میگن بعد غذا مایعات نخورین؟ شماخوب شدین؟ 

من تازگیها خیلی  ناراحتی معده شدیددارم. که اصلا به هیچی جواب نمیده. فکر کردم باید با دارو  گیاهی درمان کنم. 

تجربی فهمیدم که اصلا نباید دیر شام بخورم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد غذا بد نیست چون آبکیه؟ چون میگن بعد غذا مایعات نخورین؟ شماخوب شدین؟  من تازگیها خیلی   ...

به من چیزی نگفت در این باره ولی گفت که وسط غذا هیچ نوع از مایعات نخور ماست با غذا نخور

البته بلافاصله هم نمیخورم یه یک ربع بیست دقیقه ای نیم ساعتی تا درستش کنم و خنک بشه طول میکشه

کلا باید رژیم غذایی رو خیلی رعایت کنی ، و معده ات سرد نشه نه با سردیجات نه با محرکها نه با خوراکی هایی که باطن سرد دارن

من از همین سایت دکتر ساینا که نی نی سایت هم تبلیغ میکنه ویزیت گرفتم 

عجب 
به من چیزی نگفت در این باره ولی گفت که وسط غذا هیچ نوع از مایعات نخور ماست با غذا نخور البته بلا ...

ممنون. لطف کردی عزیزم.

مقدار جوشونده چقدر هست؟یک لیوان یا یک استکان مثلا؟

برا من پزشک طب سنتی برای ریفلاکس و ورم نعده و سوزش معده و مری و حتی گلو که با بخار اسید معده سوخته ب ...

عزیزم شما فقط بارهنگ خالی خوردید ؟ من حالم خیلی بده میشه راهنمایی کنید ممنونم