یا ابلفض همین خورشت قیمه؟؟؟؟🙄🙄😳😳 چ باحال.کجایی هستین؟
ارهههه فوووق العاده میشه
خراسان رضوی 😁
اینجا خیییلی رایجه
اصن هرچی قیمه ش بیشتر خوشمزه تر 😁
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
اره انگار تو عکسام فقط لپه با اب قرمزه احتمالا گوشتش تو حلیمه
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
شله بود ببخشید اشتباهی نوشتم قیمه😆😆😆 اره انگار تو عکسام فقط لپه با اب قرمزه احتمالا گوشتش تو حلی ...
اره 😁
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
ارهههه فوووق العاده میشه خراسان رضوی 😁 اینجا خیییلی رایجه اصن هرچی قیمه ش بیشتر خوشمزه تر 😁
فکر کنم فقط مسهدیا میخورن
الان سرچ کردم دیدم
پس خورشت قیمه رو با چی میخورین؟
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
فک کنم حلیمی که بعضیا بانمک میخورن بافتش و طعمش فرق میکنه با حلیمی که ما مثلا تو گیلان با شکر و دارچین میخوریم،من یه شهری مهمون بودم حلیم درست کردن غلیظ نبود یکدست نبود دون دون بود نتونستم بخورم معلوم بود شکر لازم نداره چون طعم آبگوشت میداد
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
فکر کنم فقط مسهدیا میخورن الان سرچ کردم دیدم پس خورشت قیمه رو با چی میخورین؟
آره خراسان رضوی
خورشت قیمه رو جدا هم میخوریم
اما روی حلیم هم قیمه میریزیم😁
آره خراسان رضوی خورشت قیمه رو جدا هم میخوریم اما روی حلیم هم قیمه میریزیم😁
چه جااااالب
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خیلی برام جالبه.واقعا اینم جالبتره ک چقد ذائقه مختلف وجود داره🙂
اره دقیقا
مثلا طرفای ما خییلی کم پیش میاد با شکر بخورن