2777
2789
فقط ی مشهدی میفهمه حلیم با قیمه یعنی چی

وای جدی جدی جدیه🤪😅

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا یه عده مثل من با نمک می خورن یه عده با شکر حالا هرچیم که بگید متقاعد نمی شن چرا اصرار دارین ک ...

من به سلیقه خودم احترام نزاشتم و با شکر خوردم چنتا قاشق واقعا حالم بد شد

این نیز بگذرد 
فقط ی مشهدی میفهمه حلیم با قیمه یعنی چی

یکم قیمش بد افتاده ولی اوف😋😋

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بابا یه عده مثل من با نمک می خورن یه عده با شکر حالا هرچیم که بگید متقاعد نمی شن چرا اصرار دارین ک ...

اخه از اون چیزاییه که تعریف شده برامون 

تصورشم نشدنیه مثل اینکه بگی قورمه سبزی با حلوا 

یا عسل 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

حلیم نعمت خداس.ذائقه ها باهم متفاوته یکی با شکر دوست داره یکی با نمک.

اینکه طرفداران نمک بگن اه اه حالم بهم خورد دارم بالا میارم اوق اوق

یا اینکه طرفداران شکر بگن اییییی چجوری میخورین با نمک من بالا میارمو و .....

اوج بی ادبیه .هرکسی هرجوری میخوره بخوره فقط اه و اوه و اوق راه نندازید که ادم حالش ازین گفتارتون بهم میخوره.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اون مگه آش شله نیست ؟؟

شله با حلیم فرق داره

اش که کلا یچیز دیگست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من به سلیقه خودم احترام نزاشتم و با شکر خوردم چنتا قاشق واقعا حالم بد شد

این احترام نذاشتن به عقاید نیست ... شما خواسته بودی طعم های مختلف رو امتحان کنی ، که ایرادی نداره .