zargol_ze مدیر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 عنوان راکوتان | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 37 پست خانومایی ک راکوتان خوردید نظرتون بگید؟؟پوست من خیلی خوب بودیهو اینجوری جوش زدهستید عکس پوستمو بزارم؟؟ 1401/01/22 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6613 چی هست اینی ک میگی؟ کپسول چرک خشک کن مخصوص جوش یا عفونت واژن یه کپسول ابی رنگههر ۱۲ ساعت یا هر ۲۴ ساعت با اب فراوان مصرف میشهبعدش تا یک ساعت دراز نکش چون چسبنده اس . ممکنه بچسیه به مری و سوراخش کنه .غیر از این دیگه ضرر نداره اما راکوتان خیییلی ضرر داره . خیلی
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6613 مرررسی عزیزم پس دکتر میگفت خیلی گرونه و خیلی ام تفاوت قیمت دارن خارجی و ایرانیش الان خیلی کم شده تقریبا پیدا نمیشه البته بستگی داره تو چه شهری باشی . تهران هست
zargol_ze مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 کپسول چرک خشک کن مخصوص جوش یا عفونت واژن یه کپسول ابی رنگه هر ۱۲ ساعت یا هر ۲۴ ساعت با اب ... خودت استفاده کردی؟واقعا جواب میده؟چنوقت مصرف کنم؟
پنه_لوپه_ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 691 الان خیلی کم شده تقریبا پیدا نمیشه البته بستگی داره تو چه شهری باشی . تهران هست اره تا الان کلی داروخونه رفتم نبوده اصفهان هستم
چیبس_فلفلی عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 عزیز من راکوتان خیییییلی مضرع انقد ضرر داره ک سودش نسبت ب اون هیچی نیست پیش دکتر خوب برو بگو بهت محلول بدهمن ی چن وقتی جوش میزدم عسل آبلیمو زدم جوشام کلا رفتنشاید مشکل هورمونی داری یا کیست داری یا شاید کبدت مشکل داره ک اینطور شده صورتتاسترس داری؟ همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6613 خودت استفاده کردی؟ واقعا جواب میده؟ چنوقت مصرف کنم؟ ۳۰ تا ۴۰ عدد مصرف کنی جواب میده جوشای صورت من ارثیه خوب میشه اما باز برمیگرده شما اگه قبلا جوش نداشتی و جوشات زمینه ی ارثی نداره اول نرو سراغ راکوتان
zargol_ze مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 عزیز من راکوتان خیییییلی مضرع انقد ضرر داره ک سودش نسبت ب اون هیچی نیست پیش دکتر خوب برو بگو ... نه واسه اصلاح صورته صورتمو اصلاح کردم و لایه برداری یهو اینجوری شد
zargol_ze مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 ۳۰ تا ۴۰ عدد مصرف کنی جواب میده جوشای صورت من ارثیه خوب میشه اما باز برمیگرده ... جوشای من در اثر اصلاح صورت اومده
پنه_لوپه_ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 691 بنظر من حتما برو دکتر چون مشکل هورمونی پیدا کردی با قرصای که دکتر میده خوب میشی. سرخود دارو تجکیزونکن برای خودت خدایی نکرده بدتر میشه
چیبس_فلفلی عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 نه واسه اصلاح صورته صورتمو اصلاح کردم و لایه برداری یهو اینجوری شد پس عسل آبلیمو بزن هرشب تا ی هفته کامل میرن همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
zargol_ze مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 بنظر من حتما برو دکتر چون مشکل هورمونی پیدا کردی با قرصای که دکتر میده خوب میشی. سرخود دارو تجکیزونک ... واسه اصلاح و لایه برداریهبعدازون اینطوری شد
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6613 جوشای من در اثر اصلاح صورت اومده اصلا به دارو احتیاج نداری با ژل شست و شو و کرم لایه بردار درست میشه