2821
2789
عنوان

مدل بینیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 42 پست
انقد گرون میشه روز ب روز پشیمون میشی چرا زودتر عمل نکردی

خشایار احمدی گفت از 58میلیون اونم چند ماه پیش بجز هزینه بیمارستان شوهرمم گفت بینیت خیلی قشنگه🤣🤣الانم فقط می‌خوام عمل کنم تموم بشه بره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خشایار احمدی گفت از 58میلیون اونم چند ماه پیش بجز هزینه بیمارستان شوهرمم گفت بینیت خیلی قشنگه🤣🤣الا ...

گرونیش به خاطر فالورهای زیادشه و الا کارش اصلا خوب نیست

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

خشایار احمدی گفت از 58میلیون اونم چند ماه پیش بجز هزینه بیمارستان شوهرمم گفت بینیت خیلی قشنگه🤣🤣الا ...

چ خبره بابا   نگاه هرکار کنی عمل بینی شانسیه بهترین دکترم بری بازم به دماغ خودت بستگی داره ، خیلی سخت نگیر ببین چی میخوای پیش همون دکتری ک روال کارش همونه برو

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
گرونیش به خاطر فالورهای زیادشه و الا کارش اصلا خوب نیست

حالا باز بینی خوبه لیفتینگ صورتش دویست میلیون بجز هزینه بیمارستان

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من ۶۹هستم  منم بینیم گوشتی بود ولی درشت عمل شده میخوام انشالله برم دوباره عمل کنم البته برا من ...

خب تو ک فرمش اوکی هست برو لیفت کن فیلر بزن چرا پول عمل بدی دوباره یه تغییر جزیی میخوای. الان برامنم درشت عمل شده؟

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز