2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 61 پست
ولی خودم ی خط خیلی کمرنگ میبینم فردا صبح زود هم یکی میزنم اگ اونم خط کمرنگ داشت میرم آزمایش میدم عزی ...

انشاالله که باردار باشی نازنین 💞💞💞 انشالله خدا به همه منتظرها بچه بده 💞💞💞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگم هاله انداخته. به احتمال زیاد بارداری بیا خبرشو بهمون بده. از فردای عقب انداختن میتونی تست بدی.

مرسی فدات شم اینقدر خوشحالم دلم میخواد ب شوهرم بگم چون چند ماه منتظریم😄🤩

.....

اون مایع آزاد یکم شک برانگیزه یا عفونت داری یا تو رحمت کیستی چیزی پاره شده ، به هر حال تحت درمان باش بدون تنش و اضطراب 🌹🌹🌹🌹

برو یک متخصص دیگه تا قطعی شه

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
عزیزم شما بلدی سونو بخونی ؟ میتونی به من بگی فولیکول دارم یا نه 

فولیکول مال زمان تخمک گذاریه که با شروع بارداری تخمک گذاری هم متوقف میشه، شما الان فقط یه کیست تخمدان داری که خداروشکر به رحم هیچ کاری نداره و فرشته کوچولوت داره رشد خودشو میکنه

هفته ششم بارداری: به طور میانگین، 200 تا 32000   هفته هفتم بارداری: به طور میانگین، 3000 ...

خیلی خیلی امیدوارم کردی مرسی عزیزم از خدا هرچی میخوای بهت بده

فقط از خدا بخواه...
خیلی خیلی امیدوارم کردی مرسی عزیزم از خدا هرچی میخوای بهت بده

ممنونم از دعای خوبت. ان شاالله نی نیت رو صحیح و سالم بغل بگیری.

تمرکز کن روی انتخاب اسم و لباس و وسایلش قشنگم. حال خوبت رو با استرسای بیهوده هدر نده. این روزای شیرین رو با آرامش بگذرون. حتما دکترت رو عوض کن.

بهترین تقدیرهارو برات آرزو میکنم

اون مایع آزاد یکم شک برانگیزه یا عفونت داری یا تو رحمت کیستی چیزی پاره شده ، به هر حال تحت درمان باش ...

حتما پیش یه دکتر دیگه میرم ببینم اون چی میگه

فقط از خدا بخواه...
حتما پیش یه دکتر دیگه میرم ببینم اون چی میگه

ان شاءالله خیر و خوبه جانم

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
آره عزیز یکم سر در میارم. 

میشه لطفاً بیای تاپیک سونو من، بهم بگی فولیکول دارم یا نه؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مرسی عزیزم انشالله فدات شم

عزیزمی ، سلامت و پایدار باشی 💕