ماهگل00 مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35071 عنوان چرااا آخه.....؟😐😐😂😂😂💔💔🥀🥀🚶🏻♀️🚶🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 45 پست ..... 1401/01/22 | 01:02 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moh4 عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 326 خیلی چیزا تغییر نمیکنه ............... ولی خیلی چیزا هم تغییر میکنه............ بله.ظاهرا امشب کلمات دارن فرار میکنن ازم یا نمیتونم بگم.شاد باشید زیاد به خودت سخت نگیر هر چی بیشتر به اینچیزا ادم فکر کنه بیشتر درگیرش میشه وقتی
goooolbanooooo عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2209 عزییییییزم🥲 _وَ إنّي أحَبَّکَ أَکْثَرُ اِتِّسٰاعَاً مِنَ السَّمٰاءِ🌱
ماهگل00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35071 بله. ظاهرا امشب کلمات دارن فرار میکنن ازم یا نمیتونم بگم. شاد باشید زیاد به خودت سخت نگیر هر چی بی ... گاهی آدم نمیدونه حرفشو چجور بگه....... بله درسته ...........ولی خب دست خود آدم نیست یه چیزایی....وگرنه کیه ک دلش بخواد ......🙂😕😕ممنون ........ .....
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7663 ماهگلی ت ی تایپک یادتع دوستت رو تگ کردی(فاطمع)داشتم باش چت میکردم ی چی گفت من یادم رفت جواب بدم الان یادش افتادم اگه یادتع کدوم تایپکع منو تگ کن😑😂💔بش بگو ی وخ ناراحت نشع ب هر حال چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
ماهگل00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35071 ماهگلی ت ی تایپک یادتع دوستت رو تگ کردی(فاطمع)داشتم باش چت میکردم ی چی گفت من یادم رفت جواب بدم الان ... سلام عزیزم خوبی؟چ مهربون😁❤❤ .....
ماهگل00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35071 ماهگلی ت ی تایپک یادتع دوستت رو تگ کردی(فاطمع)داشتم باش چت میکردم ی چی گفت من یادم رفت جواب بدم الان ... نمیدونم کدوم تاپیک بود😂😂ولی دوستمو تگ میکنم @im_tired .....
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7663 سلام عزیزم خوبی؟ چ مهربون😁❤❤ وااای ببخشید سلام سلاممو پیشی قولد😝😂ب خوبیت ت چیطوری؟مرسی جانم😍😂 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7663 نمیدونم کدوم تاپیک بود😂😂ولی دوستمو تگ میکنم @im_tired انقدع درگیر دانشگاه بودم دیه حافظمو دارم از دست میدم اینطوری ک نبودم من😑🔫لطف کردی بیب🧡 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
im_tired عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 3848 ماهگلی ت ی تایپک یادتع دوستت رو تگ کردی(فاطمع)داشتم باش چت میکردم ی چی گفت من یادم رفت جواب بدم الان ... سلام خوبین نه عزیز دلم چرا ناراحت😅💛ممنون که یادت بود منم نمیدونم کدوم تاپیک بود😁😐 حسین دعای مستجاب مادرم..... هیچی ازم نپرس هیچی
ماهگل00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35071 وااای ببخشید سلام سلاممو پیشی قولد😝😂ب خوبیت ت چیطوری؟ مرسی جانم😍😂 ❤❤😁 اشکال نداره آجی راحت باش❤❤❤شکر خوبم .....
ماهگل00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35071 انقدع درگیر دانشگاه بودم دیه حافظمو دارم از دست میدم اینطوری ک نبودم من😑🔫 لطف کردی ... عزیزم موفق باشی انشالله آره درگیری ها زیاده .....
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7663 سلام خوبین نه عزیز دلم چرا ناراحت😅💛 ممنون که یادت بود منم نمیدونم کدوم تاپیک بود😁😐 سلام جان ب خوبیت ت چطوری؟معمولا ب دوستام جواب نمیدم قهر میکنن لوسا😑😂خواهش بیب🧡ای خدااا😂کلی فک کردم کدوم کاربر بود اون کاربریمو و اسمشو واسع خاطر دلیلش و حس و حال بینمون دوسش داشت همیییین الان یهو یادم اومد😂💔امضاتونم ک ستع چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7663 ❤❤😁 اشکال نداره آجی راحت باش❤❤❤ شکر خوبم عزیزمی🤍خداروشکر چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم