2777
2789
خیلی چیزا تغییر نمیکنه ............... ولی خیلی چیزا هم تغییر میکنه............

بله.

ظاهرا امشب کلمات دارن فرار میکنن ازم یا نمیتونم بگم.

شاد باشید زیاد به خودت سخت نگیر هر چی بیشتر به اینچیزا ادم فکر کنه بیشتر درگیرش میشه

وقتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله. ظاهرا امشب کلمات دارن فرار میکنن ازم یا نمیتونم بگم. شاد باشید زیاد به خودت سخت نگیر هر چی بی ...

گاهی آدم نمیدونه حرفشو چجور بگه.......

بله درسته ...........ولی خب دست خود آدم نیست یه چیزایی....وگرنه کیه ک دلش بخواد ......🙂😕😕

ممنون ........

.....

ماهگلی ت ی تایپک یادتع دوستت رو تگ کردی(فاطمع)داشتم باش چت میکردم ی چی گفت من یادم رفت جواب بدم الان یادش افتادم 

اگه یادتع کدوم تایپکع منو تگ کن😑😂💔بش بگو ی وخ ناراحت نشع ب هر حال

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
سلام عزیزم خوبی؟ چ مهربون😁❤❤

وااای ببخشید سلام 

سلاممو پیشی قولد😝😂ب خوبیت ت چیطوری؟

مرسی جانم😍😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
نمیدونم کدوم تاپیک بود😂😂ولی دوستمو تگ میکنم  @im_tired    

انقدع درگیر دانشگاه بودم 

دیه حافظمو دارم از دست میدم 

اینطوری ک نبودم من😑🔫

لطف کردی بیب🧡

ماهگلی ت ی تایپک یادتع دوستت رو تگ کردی(فاطمع)داشتم باش چت میکردم ی چی گفت من یادم رفت جواب بدم الان ...

سلام خوبین نه عزیز دلم چرا ناراحت😅💛

ممنون که یادت بود 

منم نمیدونم کدوم تاپیک بود😁😐

حسین دعای مستجاب مادرم.....                      هیچی ازم نپرس هیچی 
سلام خوبین نه عزیز دلم چرا ناراحت😅💛 ممنون که یادت بود  منم نمیدونم کدوم تاپیک بود😁😐

سلام جان 

ب خوبیت 

ت چطوری؟

معمولا ب دوستام جواب نمیدم قهر میکنن لوسا😑😂

خواهش بیب🧡

ای خدااا😂کلی فک کردم کدوم کاربر بود اون کاربریمو و اسمشو واسع خاطر دلیلش و حس و حال بینمون دوسش داشت همیییین الان یهو یادم اومد😂💔

امضاتونم ک ستع

❤❤😁 اشکال نداره آجی  راحت باش❤❤❤ شکر خوبم

عزیزمی🤍

خداروشکر