شوهرم به تازگی اواخر اسفند معاون یه اداره شده. از اون روز صبح که میره شب میاد. دارم خسته و کلافه میشم از این شرایط
بیاید یه چیزی بگید آروم بشم دعوا نکنم باهاش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
ینی از تایمش بیشتر میمونه؟ مشکلت رو ب روش بیار اگ ادامه داد مطمئن شو ک سرش جای دیگ بند نیس و ...
اره دیگه.
میگه خیلی کار داریم در جریان مسائل کاریش هستم و واقعا هم سر کاره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم یه دختر یکساله دارم تو شهر غریب،من که دیگه واقعا یکیو ندارم یه لیوان اب دستم بده😄
منم تو شهر غریبم،پسرم سه سالشه،در راه رضای خدای یه حرف من گوش نمیده،میگم چپ برو ،راست میره،میگم بشین،پا میشه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نه سقف نداره بسته به ساعتی داره که رئیست رد کنه .😂
اره ولی بازم سقف داره مثلا 200 ساعت در ماه که برای معاون و رئیس و اینا سقفش رو میزنن
منم تو شهر غریبم،پسرم سه سالشه،در راه رضای خدای یه حرف من گوش نمیده،میگم چپ برو ،راست میره،میگم بشین ...
🥴🤦♀️😣
خب خودت معاونت اجباری هم داره که بعد از ظهرام بره .مثلا اونا که تو دارایی کار میکنن اجباری بای ...
نه ابثینا ندارن