2777
2789
افسرده شدم  همش غم دارم همش میگم خودمو بکشم راحت شم

نزن این حرفو ،اینی که داره این حرفها رو میزنه تو نیستی نفست هست که شیطان موقعیت رو جور دیده و بهش مسلط شده نشون به اون نشون که توی سرت حرف میزنه درسته؟؟؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزن این حرفو ،اینی که داره این حرفها رو میزنه تو نیستی نفست هست که شیطان موقعیت رو جور دیده و بهش مس ...

میدونی واقعا امیدی ندارم 

زندگیم زهر مار شده دائم ب فکر خودکشیم .این خونه برای من از جهنم بدتره .  چرا خدا جواب ظالمارو نمیده .چراااا چقدر تحمل کنم چقدر ببینم خوار وحقیر شدن مامانمو چقدر ببینم بی احترامی الکی ک بهم میشه

میدونی واقعا امیدی ندارم  زندگیم زهر مار شده دائم ب فکر خودکشیم .این خونه برای من از جهنم بدتر ...

اینهایی که میگی از زبان روحت نیست از زبان نفس و شیطانه ،منم مادری داشتم که از نامادری بدتر بود از شکنجه روحی و جسمی دریغ نمی‌کرد ،سه تا خواهر دوتا افسرده ن ولی من خداروشکر هزار هزار بار خودمو پیدا کردم پس بدون از سر خوشی ی حرفی رو‌نمیزنم

اینهایی که میگی از زبان روحت نیست از زبان نفس و شیطانه ،منم مادری داشتم که از نامادری بدتر بود از شک ...

چکار میکنی؟ چجور رفتار میکنی باهاش؟ من حرف نمیزنم ولی تا از اتاق میام بیرون بهم توهین میکنه

چکار میکنی؟ چجور رفتار میکنی باهاش؟ من حرف نمیزنم ولی تا از اتاق میام بیرون بهم توهین میکنه

الان که تموم شده اون دوران ،ولی به چشم یک آدمی نگاهش کن که به دلایلی پر از خشم و زخم و درده،فکر کن ازشدت دررررد درونش داره این رفتار رو می‌کنه ،حرفاش رو به خودت نگیر ،حرفاش ناشی از دردهای درونش هست اصلا در مورد تو نیست فکر کن داره ی چیز خنده دار میگه ،ذهنت رو از اونی که تو سرت حرف میزنم خالی کن نزار باهات حرف بزنه اون تو نیستی ،تو فقط از طریق قلب باهات حرف میزنه اگر اونی که تو ذهنت هست رو خفه کنی قلبت شروع به حرف زدن می‌کنه ،چجوری خفش کنی؟؟برو ی جای ساکت بشین و هر وقت اومد حرف بزنه روی تنفست تمرکز کن اینقدرررر این کار رو بکن تا ساکت بشه ،وقتی روحت آزاد شد و قلبت شروع به گرم شدن کرد و حرف زدن اونوقت میتونی دنیا رو جابجا کنی ،اونوقت اینقدر قدرتمند میشی که هم میتونی مرهم مادرت بشی هم حرف‌های پدرت روت اثر نکنه تنها راهش همینه ،تو میتونی عزیزم به خودت ایمان داشته باش و همیشه اینو بدون که خدا داره نگاهت میکنه و مواظبته ،کاری که گفتم بکن اونوقت نشونه ها و وجود خدا رو هم حس می‌کنی ،تمرکز نکن رو پدرت و کاراش بیا قول بده به خدا و خودت که از امشب و فردا و فرداها تمرکز کن روی داشته هات و شکرگزاری کن ،به خدا قسم زندگیت از این رو به اون رو میشه 

الان که تموم شده اون دوران ،ولی به چشم یک آدمی نگاهش کن که به دلایلی پر از خشم و زخم و درده،فکر کن ا ...

تا الان رو تختم و دستم میلزره گلوم بغصه انگار یکی خفم داره میکنهو.تو ذهنم امش دارم خدارو سررنش میکنم 

تا الان رو تختم و دستم میلزره گلوم بغصه انگار یکی خفم داره میکنهو.تو ذهنم امش دارم خدارو سررنش میکنم ...

میخوای از همه اینها خلاص بشی؟؟؟؟فردا نگی خدا جواب نداد،نگی راهشو بلد نبودم ،چون من گفتم بهت ،تغییر کن تا زندگیت تغییر کنه