2777
2789
عنوان

شوهر بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی! اگ من ازدواج کنم شوهرم صداشو حتی بالا ببره بعدم عذرنخواد دیگ هیچی😐 کلا با هرادمی ک ...

لطفا قبل ازدواج تز نده ماهم از این حرفا زیاد زدیم دقیقا عمون چیزایی که بدمون میومد سرمون اومد

بعدش پشیمون میشه و عذرخواهی میکنه .. ولی چه فایده .. دیگه حتی روم‌نمیشه برم تو کوچه از خجالت درو همسایه آبرومو برد خوارم کرد تحقیرم کرد ... 

تازه جلو خانوادشم تاحالا چندبار اینکارو کرده 

من از پریشب امدم تو اتاق درو هم بستم بیرون نمیرم .غیر از طلاق چکار کنم ادم شه خیلی وحشی و بی خانوادست 

من بعد ازدواج شناختمش .... تو نامزدی خیلی اروم بود وخیلی  عاشقانه رفتار میکرد 

لطفا قبل ازدواج تز نده ماهم از این حرفا زیاد زدیم دقیقا عمون چیزایی که بدمون میومد سرمون اومد

اولا که تز نمیدم 

دوما درستع ولی نه واسه همه!-👌🏼

واسه همه هم اگه اتفاق افتاده باشه،من لزومی نداره اصن ازدواج کنم😂

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
بعدش پشیمون میشه و عذرخواهی میکنه .. ولی چه فایده .. دیگه حتی روم‌نمیشه برم تو کوچه از خجالت درو همس ...

بهش بگو باشه میبخشمت ولی همینطور که رفتی تو حیاط آبرومو بردی برو تو حیاط داد بزن بگو من گه خوردم بگو من غلط کردم من کنیز خانومم بگو پدر من کسکشه بگو اینارو برو داد بزن بگو تا ببخشمت

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞