2821
2789
وااای خیلی بد ادم خسیس زن و مرد هم فرقی نداره  همکار شوهرم خیلیی خسیسه  شوهرم هر روز مسخ ...

منم پول عمل دماغم پول پول دکتراینا اکثرا خودم میدم،مگه رو ب موت شم‌که شاید خرج کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب درک که دوستت ندارم ب کیفت والا

من‌که‌برام‌مهم‌نیست‌ولی‌بی‌اعتناییاشون‌عذابم‌میده‌باجاری‌بزرگم‌خیلی‌خوبن‌هرجامیشینن‌ازش‌تعریف‌میکنن‌حالااون‌جاریمم‌والا‌جای‌مادرمه‌سنش

من یکی جدامیشم چون اصلاتحمل خسیس بازی ندارم بعدشم چون دوروبرم مردخسیس دیدم میدونم چه عذاب اوره

منم توفکرشم....برم سرکار احتمال زیاد خونه زندگیمو جدامیکنم ازش واقعا کرد خسیس قابل تحمل نیست

حالاشوهرمن‌خیلیم‌خسیس‌نیست‌واقعانداره‌

اگه نداره بحثس جداست عزیزم همسرمنم بنده خدااوایل ازدواج زیادوضعش خوب نبود زیادخرج الکی نمیکردیم یعنی نمیتونستیم الکی خرج کنیم همیشم بهم میگفت یاپیام‌میدادشرمندم ک داری سختی میکشی جبران میکنم برات

الان شکرخداخیلی خوبه همسرشمام قطعاهمینطوره

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز