بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
وا چطور ترکید؟؟ اصلا ممکن نیست شاید جوش یا ابسه ای چیزی بوده
نمیدونم....دقیقا زیر بغلش بود و ورم بود...شاید به گفته ی شما یهچیز دیگه بوده
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من خیلی لاغر بودم از وقتی ک خیلیم لاغر بودم اینو داشتم ربطی ب وزن نداره تو سونو هم گفته پستان فرعی&n ...
خلنوموشما که پستان فرعی دارین جراحی کردین توش رگ و این جیزها هم حس میکنی من داشتم جراحی کردم ولی یه مقدار ورمش مونده توش رگ و این جیزها و یه جیزهای کوچیکی حس میکنم
اره عمه من قبلا سینشو برداشته یکیشو به خاطر سرطان حالا بعد 8 سال سینه سوم داره درمیاره زیربغلش از اندازه گردو بزرگتر شده والا حالا تحت نظر دکتر اعظم صلاتی هستش چون که ایشون فوق تخصص جراحی پستان و سرطان هستن کارشون خیلی خوبه میخوای برو پیش ایشون یه چکاپ کلی کن خیالت راحت شه. شمارشو برات میزارم 02166909984 بلوار کشاورز بین جمالزاده و کارگر پلاک 340