2777
2789
عنوان

پستان فرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس عمم ۴۰کیلو هست و پستان فرعیداره

اره اصلا ربطی ب وزن نداره منم از وقتی 40 کیلو بودم اینوداشتم تاالان ک 64 کیلوام

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
ورم زیر بغل

خواهرم یه همچین‌چیزی داشت....ولی ترکید.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

زدم گوگل

نوک داره

زیر بغل 

زیر یکی از میمیا بود

خیلی عجیبه

امشب یه چیز جدید فهمیدم

مرسی اسی

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
خواهرم یه همچین‌چیزی داشت....ولی ترکید.....

وا چطور ترکید؟؟ اصلا ممکن نیست شاید جوش یا ابسه ای چیزی بوده

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
زدم گوگل نوک داره زیر بغل  زیر یکی از میمیا بود خیلی عجیبه امشب یه چیز جدید فهمیدم مرسی ا ...

والا مال من نوک نداره خخخخ ی باده ی ورمه ک روانمو بهم ریخته بی پدر

نشنیدم.فقط دارم زیربغلمو نگاه میکنم

عزیزم ورم زیر بغله چیز عجیب غریبی نیست

وا چطور ترکید؟؟ اصلا ممکن نیست شاید جوش یا ابسه ای چیزی بوده

نمیدونم....دقیقا زیر بغلش بود و ورم بود...شاید به گفته ی شما یه‌چیز دیگه بوده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من خیلی لاغر بودم از وقتی ک خیلیم لاغر بودم اینو داشتم ربطی ب وزن نداره تو سونو هم گفته پستان فرعی&n ...

خلنوموشما که پستان فرعی دارین جراحی کردین توش رگ و این جیزها هم حس میکنی من داشتم جراحی کردم ولی یه مقدار ورمش مونده توش رگ و این جیزها و یه جیزهای کوچیکی حس میکنم‌

اره عمه من قبلا سینشو برداشته یکیشو به خاطر سرطان حالا بعد 8 سال سینه سوم داره درمیاره زیربغلش از اندازه گردو بزرگتر شده والا حالا تحت نظر دکتر اعظم صلاتی هستش چون که ایشون فوق تخصص جراحی پستان و سرطان هستن کارشون خیلی خوبه میخوای برو پیش ایشون یه چکاپ کلی کن خیالت راحت شه. شمارشو برات میزارم 02166909984 بلوار کشاورز بین جمالزاده و کارگر پلاک 340