2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 22 پست

همه میگن دوران شیرین نامزدی برامن از زهرمار هم تلخ تره دیوونه روانیه کسی باورش نمیشه چی به سر اعصاب و روانم آورده هیچی از روز و شبم نمی‌فهمم مدام بمن تهمت میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی عقد دوران اشنایی طرفین هست منم همچین گو.هی خوردم بلا نسبت شما تو دوران عقدم سیلی بهم زد و بی احترامی کرد و خوانوادمو فوش داد جدا نشدم بعد ازدواج کردم همش کتکم میزد الانم به یه بچه تو شیکم و یه بچه ۴ساله چند روزه خونه بابام قهرم نه میتونم طلاق بگیرم نه میتونم برگردم

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

[QUOTE=233025670]اسی عجله نکن. با یه وکیل مشورت کن با مشاور هم مشورت کن اصلا ایشالا حل میشه . [/QUOTE نه مشاوره میاد نه اهل منطق و حرف خیلی حق به جانبه و تا می‌خوام باهاش صحبت کنم داد و فریاد راه میندازه

ابجی عقد دوران اشنایی طرفین هست منم همچین گو.هی خوردم بلا نسبت شما تو دوران عقدم سیلی بهم زد و بی اح ...

چقدر بیشعورن ازهمه بدتر اینکه بابام مریضی قلبی داره و استرس براش خوب نیس نمیدونم چیکار کنم دقیقا با یه حیوان انسان نما طرفم

چقدر بیشعورن ازهمه بدتر اینکه بابام مریضی قلبی داره و استرس براش خوب نیس نمیدونم چیکار کنم دقیقا با ...

اخ منم بابام مشکل داره ولی الان با دوتا بچه به نظرت حالم خوبه؟

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍