2777
2789
عنوان

شیردوش برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 20 پست
هم افزایش شیر هم اینکه دخترم دیگه سینه نمی گیره فقط از شیشه میخوره

دقیام مثل من ، من همه راه هارو امتحان کردم تا دو ماه با شیر دوش شیرمو دوشیدم اما بعدش خشک شد و کلا دیگه پسرم شیرخشک خورد

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۶ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیام مثل من ، من همه راه هارو امتحان کردم تا دو ماه با شیر دوش شیرمو دوشیدم اما بعدش خشک شد و کلا د ...

منم ترسم همینه خشک بشه یه سفر شمال رفتم فقط شیشه دادم الان عادت کرده نمی گیره

واسه افزایش شیر میخوای یا در اومدن نوک سینه؟؟؟

وای خدا در میارن نوک سینه رو من سینم اصلا نوک نداره میترسم بچهم چجوری میخواد شیر بخوره 

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫
وای خدا در میارن نوک سینه رو من سینم اصلا نوک نداره میترسم بچهم چجوری میخواد شیر بخوره 

واسه من که فایده ای نداشت ، از آخر شیرخشک خورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۶ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃

منم ترسم همینه خشک بشه یه سفر شمال رفتم فقط شیشه دادم الان عادت کرده نمی گیره

آره بچه ها زود به شیشه عادت میکنن، حالا تلاشتو بکن اما زیاد به خودت سخت نگیر ایرادی نداره اگه شیرخشک بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40