2777
2789
عنوان

اه ترسیدم نمیدونم چی بزنم به پوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 20 پست
گارنیر که عالیه من خیلی تعریفشو شنیدم البته بدلش توی بازار پره متاسفانه

من از سایت زنونه خرید میکنم که هم اورجیناله،هم تخفیفات خوبی داره(عین این تبلیغاتا شد 🤣🤣🤣🤣🤣)

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
من از سایت زنونه خرید میکنم که هم اورجیناله،هم تخفیفات خوبی داره(عین این تبلیغاتا شد 🤣🤣🤣🤣🤣)

چطوری همون تو گوگل بنویسم زنونه؟سایتش میاد؟

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری همون تو گوگل بنویسم زنونه؟سایتش میاد؟

اگه اینستا داری این پیجشه که توو بیو پیج لینک سایت هست..

اگر هم نه همون فروشگاه زنونه بزنی،میاره

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
اگه اینستا داری این پیجشه که توو بیو پیج لینک سایت هست.. اگر هم نه همون فروشگاه زنونه بزنی،میاره

اها مرسی گلی🌹🌹

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂