2777
2789
عنوان

اگ دعانویسا جنسیت بچتو بگن راس گفتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 27 پست
میدونی چه عواقبی داره اگه خدایی نکرده رو بچه ت تاثیر بذاره چی  همه چی جسمی نیست ممکنه با استفا ...

بعدم سونو گرافی رو این بشر بیچاره براچی ساخته که هنوزم پیش اینا میرید؟

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار دوستم اصرار اصرار ی فا لگیر هست خ کارش درسته زنگش بزن.منم گول خوردم ز زدم پولو واریز کردم فا ل قهوه گرفت

بعد کلی چرت گفتن بهم گفت بچه اولت پسر میشه و میمیره دومی با کلی سختی دختر میشه .گذشتو من ی سال بعد باردار شدم پسر.تا آخرین لحظه زایمانم میترسیدم حتی پسرم بدنیا اومد من همش یاد حرفاش میفتاد

پسر گلم الان ۱۸ماهشه.خبرت دروغ میخوای بگی چرا اینو میگی .خدا ازش نگذره.گرچه منم خریت کردم زنگش زدم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ینی چی یاخدا

ببین متافیزیک از نظر علمی هم ثابت شده یعنی همون چیزایی که از نظر ما نامرئی هستن ولی وجود دارن اینجور افرادی که رفتید پیششون شاید با اجنه و کلا انرژی های منفی در ارتباط باشن که خب چون سطح انرژی این موجودات با سطح انرژی انسان برابر نیست ممکنه رو بچه یا زندگیتون تاثیرات بدی بذاره لطفا دیگه سمت اینچیزا نرید خدا هم راضی نیست 

اگر هم برای سرگرم شدن به این چیزا کشش پیدا کردین سرگرمی های بهتری وجود داره 

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
یبار دوستم اصرار اصرار ی فا لگیر هست خ کارش درسته زنگش بزن.منم گول خوردم ز زدم پولو واریز کردم فا ل ...

خداحفظ کنه❤️اره منم اصلا ب دلم نیفتاده..بهش گفتم حالا صد در صد میگی گف من از ده نفر یکی استثنا اشتباع میشه

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊
من دعانویس نیستم،تاریخ تولدپریودتوبگوببینم درست گفته

تاریخ تولدمم راسی پرسید با پریودیم...تاریخ تولدم۲۴ مرداد۷۶ اخرین روز پریودیمم ۱۵دی

اللهم صل علي محمد وآل محمد😊